Indien U vastgoed koopt om te verhuren

De drie belangrijkste punten zijn: - welk verwacht rendement - wie beheert - garanties op rendement De vastgoedmarkt is “booming” aan de Costa Del Sol, vooral de regio van Andalusië. Er zijn van begin vorig jaar tot nu meer dan 50 nieuwe projecten gelanceerd, met appartementen, geschakelde woningen en villa’s, met prijzen vanaf € 99.000 tot … Nieuwbouw woningen starten allemaal aan -15% van de verkoopwaarde te verkopen, dit tot wanneer de werken aanvatten. Dit is meestal een periode van 3 – 4 maanden. Daarna stijgen de prijzen met 5% en gedurende de werken, die meestal 18 maanden duren, nogmaals 5 – 10%. Daar is reeds het rendement op je investering. Meer dan 70% koopt m

De onverwachte voordelen van een huis verkopen via een vastgoedmakelaar

Wie als particulier nooit eerder een woning verkocht heeft kent het verkoopproces en de complexe wetgeving die daarbij komt kijken vaak niet... Je woning verkopen via een vastgoedmakelaar of niet? Het is logisch dat mensen zich die vraag stellen, zeker als ze het kostenplaatje voor een verkoop via een makelaar bekijken. Voor de cliënt is het ereloon dat een makelaar ontvangt, of dat nu een percentage of een vast bedrag is, steeds een groot bedrag. Duizenden euro's uitsparen door zelf je woning te verkopen kan dan een financieel verstandige beslissing lijken. Maar is dat echt zo? Verkopen via een makelaar biedt meer voordelen dan sommige mensen denken. Kostenbesparing maar tegen welke prijs?

HUIS KOPEN SPANJE? WAAR OP LETTEN...

HUIS KOPEN IN SPANJE Vanaf 255.000 euro, direct aan zee of enkele kilometers landinwaarts. Je droomt ervan om een huis in Spanje te kopen? Maar je weet niet waar je op moet letten? Geen zorgen! Elegant Homes Marbella heeft meer dan twaalf jaar ervaring en begeleidt je tijdens het hele aankoopproces. Van de selectie van het huis dat jouw stoutste dromen overtreft, over het bijbehorende papierwerk, tot een uitvoerige introductie in de regio. Wij zijn jouw vertrouwenspartner bij elke stap van jouw aankoop- én inburgeringsproces. WAT MOET EEN HUIS KOPEN SPANJE KOSTEN? In Spanje is het leven vele malen goedkoper dan in België en Nederland. Je zult dus verbaasd zijn over wat je allemaal krijgt voo

SPANISH PROPERTY NEWS

Thank you for visiting our blog!

Here you will find the latest news, facts and figures, and details of the Spanish property market, with the occasional property for sale!

Bookmark this page to ensure you keep up to date with house prices, sales figures, market recovery, and other interesting news from Spain's real-estate market.

Recent Posts
Archive

Blijf op de hoogte over de mogelijkheden van het kopen van een

woning in Spanje. U leest erover in onze nieuwsbrief. 

89% van de lezers beoordeelt onze nieuwsbrieven met 'Goed' tot 'Uitstekend'

2020 © Elegant Homes Marbella - Alle rechten voorbehouden -  Privacybeleid -   Voorwaarden & Condities

Telefoon Spanje: (+34) 646 140 816  - Tel België: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.be