top of page

HUIS KOPEN SPANJE? WAAR OP LETTEN...

HUIS KOPEN IN SPANJE

Vanaf 255.000 euro, direct aan zee of enkele kilometers landinwaarts.

Je droomt ervan om een huis in Spanje te kopen? Maar je weet niet waar je op moet letten? Geen zorgen! Elegant Homes Marbella heeft meer dan twaalf jaar ervaring en begeleidt je tijdens het hele aankoopproces. Van de selectie van het huis dat jouw stoutste dromen overtreft, over het bijbehorende papierwerk, tot een uitvoerige introductie in de regio. Wij zijn jouw vertrouwenspartner bij elke stap van jouw aankoop- én inburgeringsproces.


WAT MOET EEN HUIS KOPEN SPANJE KOSTEN?

In Spanje is het leven vele malen goedkoper dan in België en Nederland. Je zult dus verbaasd zijn over wat je allemaal krijgt voor je geld. Je kunt al een huis kopen in Spanje voor 155.000 euro. Kies voor een afgelegen bergdorpje in het binnenland of een charmant kustdorpje aan zee tussen MALAGA en ESTEPONA. Laat je verleiden door ons uitgebreide aanbod van woningen, in kleine paradijzen met milde temperaturen, het gezondste klimaat en de schoonste lucht van Europa, volgens de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie).


HUIS KOPEN SPANJE: KOSTEN EN ADMINISTRATIE

Elegant Homes Marbella maakt jouw leven in Spanje gemakkelijker. Want wij zijn meer dan een makelaar. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor de registratie van je huis, de bankgarantie, de belastingen, de gemeenschapskosten, enzovoort. Wil jij een huis kopen in Spanje? Dan weten wij waar je op moet letten. Dankzij meer dan 12 jaar ervaring kennen wij het antwoord op al jouw vragen: waar verschilt het aankoopproces van dat in België of Nederland? En wat zijn de kosten bij een huis kopen in Spanje?


HUIS KOPEN SPANJE: WAAR OP LETTEN?

Fiscaal nummer Droom je ervan om een huis te kopen in Spanje. Dan moet je erop letten dat je na aankoop een fiscaal nummer (NIE ofwel Numero de Identificacion de Extranjeros) aanvraagt via je advocaat.


Hoe gebeurt de aankoop? Bij de overhandiging van de sleutel word jij eigenaar van je Spaanse, onroerend goed. Maar je moet ook nog enkele procedures doorlopen om dit juridisch te laten registreren, zoals de inschrijving in het registro de propiedad (het kadaster). Laat dit verzorgen door je advocaat.


HUIS KOPEN IN SPANJE EN JE WEET NIET WAAR OP TE LETTEN?

Vraag advies aan Elegant Homes Marbella en laat je begeleiden door een goede advocaat. Die regelt alle administratieve zaken, zodat jij gerust bent. Wij verwijzen je graag door naar een betrouwbare juridische partner:

 • De aanvraag van je fiscaal nummer

 • De controle van het eigenaarschap van de woning: is de verkoper de rechtmatige eigenaar en zijn er geen schulden of openstaande rekeningen?

 • De opstelling/controle van de koopovereenkomst

 • De opening van je Spaanse bankrekening

 • De controle van alle documenten van de woning na de beëindiging van de bouwwerken

 • De oplevering van de woning

 • De inschrijving van de woning in het eigendomsregister en het kadaster

 • De aanvragen voor water- en elektriciteitsvoorzieningen

HUIS SPANJE KOPEN? DROOM WEG BIJ ONS AANBOD

Wacht niet langer om jouw huis in Spanje te kopen. Vind meteen je woondroom in ons aanbod of laat ons weten hoe jouw droomhuis eruit ziet. Wij vinden je ideale Spaanse uitvalsbasis.

Vertrouw op Elegant Homes Marbella:

 • Laagste prijsgarantie: beste prijs/kwaliteit

 • Onafhankelijk advies: luisteren is onze specialiteit

 • Altijd welkom in ons servicekantoor ter plaatse

 • Totale aankoopbegeleiding: je staat er nooit alleen, zonder extra kosten

 • Juridische begeleiding: wij regelen al het papierwerk

 • Financiële begeleiding: geen risico dankzij bankgarantie

Ontdenk ons huizen aanbod hier: www.eleganthomesmarbella.be

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Marbella?

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

Door ELEGANT HOMES MARBELLA - Uw Belgische makelaar in Spanje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
bottom of page