top of page

Spanje als nieuwe thuis of vaste vakantiestek? Maak je droom waar - in vol vertrouwen

Spanje als nieuwe thuis of vaste vakantiestek? Maak je droom waar - in vol vertrouwen

Je doet de gordijnen open en hup, daar is de zon. Na je ochtendduik in het zwembad geniet je van een stevig ontbijtje op het terras. Nog even een flesje wijn halen voor straks, in de superette om de hoek. Boek in je strandtas, en je bent weer helemaal klaar voor een zorgeloze dag in je nieuwe Spaanse thuis.


Zorgeloos vastgoed kopen in Spanje

Volop genieten van zon, zee en het goede leven begint met het vinden van de juiste plek en dan de stap zetten om jouw droom appartement in Spanje te kopen. Wij regelen al het nodige vooraf, tijdens en achteraf. Zodat jij zonder gedoe aan je nieuwe (vakantie)leven kan beginnen.


Appartement in de zon? Je zit aan de bron!

ELEGANT HOMES MARBELLA biedt de projecten van de meest gerenommeerde Spaanse projectontwikkelaars aan. Dat speelt enorm in je voordeel. We kennen de markt door en door, en kunnen je de mooiste appartementen op toplocaties aanbieden. Jouw garantie voor service tot in de puntjes.


ELEGANT HOMES MARBELLA: persoonlijke begeleiding

Onze adviseurs begeleiden je rustig in je beslissings- en keuzeproces. Zij luisteren naar al jouw verwachtingen en behoeftes. Om dan heel gericht op zoek te gaan naar het mooiste antwoord op jouw vraag. Aan zee is aan zee. Veel licht is veel licht. Een groot terras is een groot terras. En een goed onderhouden zwembad is vanzelfsprekend.


Ter plaatse kijken en voelen

Maar we houden het niet op praatjes en plaatjes. We tonen het jou. Om een mogelijke woning tot in het kleinste hoekje te bekijken, organiseert onze adviseur een bezichtigingsreis. Op twee à drie dagen tijd ontdek je de verschillende mogelijkheden (projecten) én verken je de omgeving: de knapste bezienswaardigheden, de beste winkels, de gezelligste restaurantjes en de heerlijkste stranden. Een adviseur van ELEGANT HOMES MARBELLA maakt je wegwijs.


Je gids in het hele aankoopproces

Si, si en nog eens si? Dan staan we je bij doorheen het aankoopproces – en erna. Het reservatiecontract en de verkoopovereenkomst krijg je met vertaling in het Nederlands, Frans of Engels. We nemen ze samen door zodat alles helder is. We brengen je in contact met een gestor/advocatenkantoor die je bijstaat in je eigen taal: NIE-nummer aanvragen, notariële akte ondertekenen, bankrekening openen, brandverzekering afsluiten…


Professionele makelaarsservice – ook na verkoop

Enkele dagen voor je de sleutels in ontvangst neemt, maakt de aftersalesafdeling al een afspraak. Deze collega’s leggen je de werking en bediening van alle technische installaties uit. Eventuele kleine onvolkomenheden worden officieel vastgesteld en zo snel mogelijk opgelost. En dan is het tijd om volop te genieten van je aankoop. Proficiat!

Zin om je droom waar te maken – in volle vertrouwen? Ontdek onze appartementen, woningen en villa’s op toplocaties in zonnig Spanje.


Spreek ons vandaag nog

We verwelkomen alle oproepen en vragen.

Stuur ons een bericht of vraag om u terug te bellen:

Via WhatsApp: +34 646 140 816 - Via email: info@eleganthomesmarbella.be


Elegant Homes Marbella

ELEGANT HOMES #MARBELLA

Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Коментарі


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page