EEN WONING KOPEN OP HET GRONDGEBIED MARBELLA

EEN WONING KOPEN OP HET GRONDGEBIED MARBELLA

Kennis van de locatie is de sleutel.

Er is geen twijfel dat Marbella vandaag de dag nog steeds een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld is, maar in de laatste 15 jaar is het ook een van de meest moderne en kosmopolitische "mini-steden" in Spanje geworden met een soort van hedendaagse infrastructuur die overeenkomt met de grotere steden. Gelukkig voor wie in Marbella wil kopen, is het totale volume van beschikbare eigendommen verbazingwekkend, er is alles van appartementen en herenhuizen naast het strand, tot weelderige villa's en zelfs huisjes. En het goede nieuws is dat, met de depressie op de huizenmarkt, de huizenprijzen zijn hetzelfde gebleven, dus er zijn nog echte kansen in alle soorten eigendommen die wachten op iemand die de kans wil grijpen in de vastgoedmarkt van de regio. Marbella is verdeeld in verschillende gebieden en hier zijn de beste locaties om te overwegen bij het kopen van een woning in Marbella.


Nueva Andalucia Belangrijkste woonwijk.

Eén van zo niet de meest populaire zone in Marbella. Nueva Andalucía grenst aan Puerto Banús, een chique jachthaven met luxe boetieks en chique restaurants aan het water. Binnen dit gebied bent u bijna op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen en populaire plekken. In het binnenland vindt u echter prachtige woonwijken zoals Las Brisas, Los Naranjos en Aloha die uitlopen op heuvelachtige golfbanen en beboste paden rond bergmeren zoals Lago de las Tortugas. Nueva Andalucia is ideaal voor permanente gezinnen die op zoek zijn naar een centrale ligging dicht bij de scholen van hun kinderen en het dagelijks leven activiteiten binnen alle soorten budgetten. Van toegankelijke appartementen en herenhuizen onder de 1 miljoen euro tot betoverende golf villa's voor meer dan 10 miljoen euro.


Puerto Banus Embolische internationale plek.

Puerto Banús is een van de bekendste nautische en toeristische bestemmingen in de wereld. Puerto Banús, is een jachthaven gelegen in het gebied van Nueva Andalucía, ten zuidwesten van Marbella. Het werd in mei 1970 gebouwd door José Banús, een plaatselijke projectontwikkelaar, als een luxe jachthaven en winkelcomplex. Het gebied kreeg veel aandacht en steeg in populariteit in de jaren 1980 toen het bezocht werd door internationale beroemdheden. Dit resulteerde in meer dan 5 miljoen jaarlijkse bezoekers op de stranden en in de bars.


Golden Mile Het hart van Marbella.

De Golden Mile, is één van de meest luxueuze residentiële gebieden in Marbella, het ligt in het hart van een elegante laan die Puerto Banús en Marbella vertelde stad verbindt. Het is gebaseerd op penthouses en villa's aan het strand die uitkijken over een zeer privé stuk kustlijn met enkele van de meest exclusieve strandclubs en resorthotels, zoals de Marbella Club en Puente Romano. In feite was de Golden Mile de geboorteplaats van Marbella zoals we het vandaag kennen aangezien het de plaats was die door Prins Alfonso Hohenlohe werd gekozen om zijn luxueus Marbella vakantieverblijf te bouwen. Het perfecte permanente of vakantiehuis voor wie op zoek is naar de ultieme luxe levensstijl uitje.