top of page

Bezichtigingen van woningen vanuit het comfort van je woning!

Wij begrijpen dat het reizen naar Spanje voor veel van onze klanten een steeds grotere uitdaging is geworden, maar dit betekent niet dat u uw zoektocht naar een woning in de wacht moet worden gezet. Er is nog steeds genoeg te doen, om de droom van het bezitten van een huis aan de Costa del Sol levendig te houden.

Ons team heeft veel klanten de afgelopen 6 maanden geholpen om hun ideale woning te vinden en veilig te stellen, klaar voor wanneer ze in staat zijn om deze persoonlijk te bezoeken. Profiteer van onze ogen en oren ter plaatse.

✔️Maak een afspraak via, zoom, Whatsapp of welk platform dan ook, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

✔️We maken een selectie van eigendommen samen met brochures, plattegronden en prijsdetails, zodat je daaruit kan kiezen dewelke voldoen aan je criteria.

✔️Daarna maken we een afspraak met de promotor(s) zodoende een presentatie te geven via zoom, en alle informatie te kunnen delen op het scherm, waaronder ook de woningen namens u te bezoeken, en waarbij sommige promotors ook complete virtuele tours aanbieden.

✔️Uitgaande dat u de perfecte woning gevonden heeft, zullen wij namens u onderhandelen om deze voor u te beveiligen, totdat u in staat bent om deze persoonlijk te bezoeken.

Stuur ons uw verlangenlijstje HIER

VRAAG JE ONLINE PRESENTATIE HIER


Elegant Homes Marbella

Office: +34 951 569 340

België: +32 472 055 262


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page