top of page

Elegant Homes Marbella, Uw Belgische partner in vastgoed.

ELEGANT HOMES MARBELLA is een Belgische vastgoedmakelaar voor Spaans vastgoed, die al meer 15 jaar Belgen en Nederlanders begeleid met hun zoektocht naar een tweede woning aan de Costa Del Sol. Zeker geen overbodige luxe in de toch wel chaotische Spaanse vastgoed industrie. Daar bovenop komt nu de impact van de Corona virus crisis die wereldwijd een maatschappelijke en socio-economische impact zal hebben, ook op de Spaans vastgoedmarkt. Onze objectieve en transparante dienstverlening zal hierdoor nog belangrijker worden.

Dit is wat je van ons mag verwachten:

De grootste keuze hebt in geselecteerd vastgoed waar reeds een eerste controle op gebeurd is, onafhankelijk van regio en makelaars.

Alle aangesloten verkoopmakelaars zijn grondig gescreend, zij hebben ruime ervaring en betrouwbare referenties en zijn contractueel gebonden aan een “code of conduct”. Idem voor de projectontwikkelaars.

Je kan gratis gebruik maken van onze technologie en informatie die je helpt in de oriëntering, zowel qua regio, panden als aankoopproces inclusief een eerste vrijblijvend intakegesprek.

Wij met jou op zoek gaan naar een woning, wij regelen de afspraken met de makelaars in Spanje en zorgen voor de nodige bijsturing waar nodig.

Je enkel vastgoed zal bezoeken dat voldoet aan jouw voorkeuren.

Dat onze dienstverlening geen meerkost is op het moment dat je een pand koopt.

Je je tijd in Spanje efficiënt kunt benutten.

Je vanaf het eerste contact tot en met het moment van aankoop, je je geen zorgen hoeft te maken.

Elegant Homes Marbella Office: +34 951 569 340 Mobile: +34 646 140 816 België: +32 472 055 262 Email : info@eleganthomesmarbella.be Web: www.eleganthomesmarbella.be

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page