top of page

COVID-19 - Enkele bemoedigende statistieken uit Spanje

COVID-19 - Enkele bemoedigende statistieken uit Spanje


Gebaseerd op de ziekenhuiscijfers bracht het weekend tekenen dat de pandemie in Spanje vertraagt en het aantal infecties en sterfgevallen daalt, terwijl we ons voorbereiden om onze vierde week van lockdown in te gaan.


Wat Andalusië betreft, is Andalusië in een nieuwe metriek van "gevallen in de laatste 14 dagen per 100.000 inwoners" met 70,88 (02-04-2020) nu een van de minst getroffen regio's in Spanje. Tot op heden heeft Andalusië als regio 8301 bevestigde gevallen met in totaal 470 doden.


De volgende afbeelding toont statistieken voor het Costa del Sol Ziekenhuis tot 4 april. De blauwe lijn toont de dagelijkse opnames in het ziekenhuis. De Rode lijn is het aantal mensen dat naar huis wordt gestuurd, en de Groene lijn toont het aantal mensen in het ziekenhuis met een Corona Virus diagnose. Het lijkt de goede kant op te gaan.

De tweede afbeelding toont het totale aantal bevestigde gevallen in Andalusië. Natuurlijk gaan de cijfers nog steeds omhoog, maar langzamer.

We doen het goed. Laten we hopen dat de cijfers deze kant op blijven gaan.

Blijf thuis. Blijf veilig.Elegant Homes Marbella

Office: +34 951 569 340 Mobile: +34 646 140 816 België: +32 472 055 262 Email : info@eleganthomesmarbella.be Web: www.eleganthomesmarbella.beFeatured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page