top of page

WIJ STIL ZITTEN ??‼️ Nee hoor‼️...

Beste klanten en toekomstige klanten,

Allereerst hopen we dat u, uw familie en uw collega's veilig en gezond zijn. Naar aanleiding van de laatste verklaring van de Spaanse regering willen wij u informeren dat ons verkoopkantoor tot nader order gesloten blijft voor het publiek. Ons team blijft echter op afstand werken en zal u helpen met al uw vragen.

WIJ STIL ZITTEN ??‼️ Nee hoor‼️... We zijn volop bezig met de nodige VOORBEREIDINGEN voor de aankomende NIEUWE PANDEN, net nog een leuk gesprek gehad met nieuwe klanten VIA CHAT‼️...


Het zal de moeite zijn, er ligt al een pak klaar‼️ 😀👍‼️...


🏠 UW PAND VERKOPEN OF VERHUREN? Wij staan nog steeds klaar voor jullie via chat, mail, telefoon, whatsapp, Messenger,. 📞België 0472/055 262 of Spanje +34 646 140 816 🖥 info@eleganthomesmarbella.be


🖌 GRATIS SCHATTING? DAT KAN‼️ Stuur ons de nodige info door…de rest volgt later... vb, grondplan, bwj, oppervlaktes, recente foto’s en/of een video die je zelf opneemt van uw woning...zo kunnen we al een heel eind verder en krijgen jullie een idee van de waarde van uw pand.


🔎 OP ZOEK NAAR EEN WONING. KOPEN - HUREN? ‼️ Aangezien we al zoveel kunnen voorbereiden, zal er nadat alles terug veilig is een ZEER RUIM AANBOD volgen‼️ Wil je bij de EERSTE OP DE HOOGTE GEBRACHT WORDEN, contacteer ons gerust via mail of telefoon en WE VOLGEN JE VERDER OP.


🌸💕 VERDER WENSEN WE NATUURLIJK IEDEREEN NOG VEEL LIEFDE & GEZONDHEID TOE, ZORG VOOR ELKAAR EN BLIJF IN UW KOT 😉 💕🌸

Elegant Homes Marbella ☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page