top of page

Kopen in Marbella Spanje - Vermijd deze fouten in 2020

3 BELANGRIJKE FEITEN OVER HET KOPEN IN MARBELLA VANDAAG DE DAG

3. WIE KOOPT ER VANDAAG DE DAG IN DE LUXE MARKT?


In de jaren '80/'90 en begin 2000 vormden de Britse kopers de overgrote meerderheid van kopers


Dit is niet langer het geval & ons kopers profiel is vandaag de dag veel meer multicultureel en onze voortdurende jaar-op-jaar prijsstijging & gebrek aan overaanbod in de beste gebieden weerspiegelt dit in feite veel zakenmensen en kopers uit het verenigd koninkrijk & daarbuiten kiezen ervoor om te investeren uit het verenigd koninkrijk en in de groeiende Marbella markt met veel mensen die nu ook hun familie naar Marbella verhuizen en ofwel pendelen naar hun zakencentrum of werken op afstand.


2. MARBELLA HEEFT GOEDE EN SLECHTE GEBIEDEN OM IN TE KOPEN


De Costa Del Sol zelf beslaat ca. 120km´s met veel ontwikkelaars en agenten die zich vrijheden veroorloven om hun producten te beschrijven als zijnde in "Marbella"...


Sommige gebieden in de Costa Del Sol zijn zeker veiliger om uw geld te investeren zoals ze de afgelopen tien jaar en daarna hebben bewezen, zijn meer gevestigd met betere voorzieningen en hebben geen overaanbod aan producten.

Terwijl andere gebieden niet zo veilig zijn om in te kopen, een niet zo'n goede infrastructuur of dezelfde kwaliteit van voorzieningen hebben lijken daarom de prijzen aan de oppervlakte aantrekkelijker!


Maar je krijgt dit niet te horen op de websites of portalen van de agentschappen...

1. VASTGOEDPORTALEN ZIJN MISLEIDEND


Onroerend goed portalen & makelaardij-websites zijn geladen met dubbele eigenschappen, die veel van de agenten die reclame maken, zelf in veel gevallen nooit bezocht hebben. Of de eigendommen zijn onnauwkeurig geprijsd of werden al lang verkocht en geven een verkeerde voorstelling van de juiste marktprijzen.


Vaak hebben specifieke sub regio’s in Marbella off-market opties die niet publiekelijk beschikbaar zijn. Dit is de reden waarom het hebben van een eerlijke makelaar met kennis, die voor u werkt, het verschil kan zijn tussen het kopen van een woning.

BEZIT UW EIGENDOM IN MARBELLA


Onze klanten hebben direct toegang tot ALLE luxe eigendommen die momenteel te koop zijn in de beste wijken van Marbella, waar we toegang hebben tot de beste villa's en off-market opties.


Onze service is uniek in vergelijking met andere makelaars in Marbella omdat wij uitsluitend onze kopers vertegenwoordigen en niet de verkopers - dit laat ons vrij om onze klanten te begeleiden naar de beste eigendommen op de beste locaties en cruciaal weg van slechte vastgoedkeuzes. Bovendien worden de kosten die wij betalen door onze pre-exit contracten met ons onroerend goed netwerk, dus dit is een gratis service voor onze klanten.


Wanneer u klaar bent om uw woning in Marbella te vinden, neem dan contact op met de Elegant Homes Marbella en kijk wat er echt voor u klaar staat!


START UW ZOEKTOCHT HIER


Elegant Homes Marbella ☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page