top of page

EEN NIEUWBOUW PROJECT KOPEN...

EEN NIEUWBOUW PROJECT KOPEN...

Wist u dat er dit jaar meer dan 200 ontwikkelingen zijn aan de Costa del Sol?

Het kopen van een nieuwe woning op plan is een beetje anders dan het kopen van een onroerend goed, maar uw verkoopagent ELEGANT HOMES MARBELLA is hier om u te helpen ervoor te zorgen dat alles goed gaat en dat het een veilige aankoop zal zijn. Bij alle nieuwe ontwikkelingen is het de ontwikkelaar van het onroerend goed die de verkoper wordt. De ontwikkelaar, samen met uw verkoopagent, zal u voorzien van alle informatie over de ontwikkeling, zoals wanneer het zal worden gebouwd, afgewerkt en wanneer de toegang van het onroerend goed zal plaatsvinden.


Er zijn weergaven, plattegronden en plattegronden van de ontwikkeling om u een duidelijk beeld te geven hoe het resultaat eruit zal zien. De ontwikkelaar zal u ook het perceel van de ontwikkeling laten zien en u laten zien waar uw woning zich bevindt. Je krijgt materialen te zien en afhankelijk van de ontwikkelaar en hoe ver het bouwproces is gegaan, kun je misschien wat veranderingen aanbrengen aan de binnenkant van het pand om het aan te passen aan je behoeften en persoonlijke smaak.


Het betalingsplan voor het kopen van een nieuwe ontwikkeling hangt altijd af van de ontwikkelaar, maar meestal wordt er een reservering kost van 6 000 € - 10 000 € betaald om het onroerend goed van de markt te halen, wat betekent dat het specifieke onroerend goed niet beschikbaar zal zijn voor alle andere klanten die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling. Tijdens het bouwproces betaalt u meestal tussen de 30-40% van de prijs van het onroerend goed, soms in één keer en soms verdeeld in gedeeltelijke betalingen tijdens het bouwproces. De 60-70% die overblijft, wordt betaald wanneer de ontwikkeling volledig is voltooid bij de notaris.


De onroerendezaakbelasting van een onroerend goed uit een nieuwbouwproject bedraagt 10% bovenop de prijs van het onroerend goed.


Goed om te weten indien u geïnteresseerd bent in nieuwe ontwikkelingen en uiteraard ook de bestaande woningen, is dat alle vastgoedmakelaars toegang hebben tot alle nieuwe ontwikkelingen en bestaande woningen, dus u hoeft slechts één agent te contacteren en hij/zij kan u ze allemaal laten zien.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 ☎️ + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.com 🖥️ www. eleganthomesmarbella.com Uw Belgische makelaar in Marbella


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page