top of page

7 Redenen waarom Spanje je tweede thuis moet worden.

Een buitenverblijf kopen of emigreren naar een ander land is niet altijd zo’n makkelijke beslissing. Er komt heel wat bij kijken en je trouwe thuisland achterlaten is niet iets wat iedereen vanzelf kan. Om je op weg te helpen geven we jou zeven geldige redenen waarom je de stap toch moet zetten.

JE ONTSNAPT AAN HET VRESELIJKE WEER Spanje geniet aan de Costa del Sol van een microklimaat. Zelfs tijdens de winter blijven de temperaturen aangenaam! Meer dan 300 dagen zon per dag hebben een positieve impact op je mentale en fysieke gezondheid.


JE ZAL KUNNEN GENIETEN VAN DE OVERHEERLIJKE SPAANSE KEUKEN Van het leven genieten en gastronomie zijn twee zaken die voorop staan in Spanje. De mediterraanse keuken, de tapas en de duizenden hectaren wijngaarden zijn hier een goed voorbeeld van. Daarnaast telt Spanje sinds 2019 236 sterrenrestaurants.


GEDAAN MET BINNEN ZITTEN, JE BUITENLEVEN KAN BEGINNEN Een stevige fietstocht, gevolgd door een gezellig aperitiefje op je terras en een lekkere paella schotel: da’s Spanje. Een groot deel van je tijd zal je ongetwijfeld buiten doorbrengen met dank aan de al-fresco levensstijl!


JE BENT NOOIT VER VAN “HUIS” Spanje mag dan wel “ver weg zijn” volgens je familie en vrienden, maar laten we eerlijk zijn het is niet het einde van de wereld en op twee tot drie uur vliegen sta je al op een van de vele Spaanse luchthavens. Zo lang sta je misschien dagelijks in de file onderweg naar je werk, gebruik dat maar als argument ;)


OVERAL ROND JE ONGEREPTE NATUUR Bergen, valleien en 8000 km kustlijn. De Spaanse fauna en flora zal je nooit vervelen. Het is niet voor niets dat Spanje de vierde hoogste levensverwachting ter wereld heeft met gemiddeld 82,8 jaar. Ook ecologie dragen Spanjaarden hoog in het vaandel. Het was het eerste land ter wereld waar de grootste energiebron van windmolens komt.

DE UITSTEKENDE GEZONDHEID-ZORGEN HOUDEN JE JONG België en Nederland mogen dan wel gekend zijn voor hun goede gezondheidszorgen maar volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Bloomberg Healthiest Country Index moet Spanje vast en zeker niet onderdoen. Zij plaatsen de Spaanse gezondheidszorg in de top 10 van de wereld. Top artsen en goed opgeleide verplegers zijn er de norm. De gezondheidscentra en ziekenhuizen zijn uitgerust met de nieuwste snufjes en hebben een uitstekende reputatie.


SPORTEN ZAL WEL BINNEN JE PLANNING PASSEN Het tempo in Spanje ligt een pak lager dan bij ons, maar dat geldt niet wat sport betreft. Of je nu houdt van water- of wintersporten, of toch liever gaat voor klassiekers zoals golfen of fietsen. Spanje laat echt alles toe!


Neem gerust een kijkje naar ons aanbod en begin écht te genieten!

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page