top of page

Voorwaarden nieuwe wetgeving op verhuringen toeristische woningen.

Voorwaarden nieuwe wetgeving op verhuringen toeristische woningen.

Artikel 6. Eisen en algemene diensten.

Woningen met toeristische doeleinden dienen aan de volgende eisen te voldoen:

A) De woning moet in de bebouwde kom staan.

B) Beschikken over een vergunning van eerste ingebruikname (Licencia de Primera Ocupación). De woning dient ten alle tijden van alle technische voorwaarden en verplichtingen van woonkwaliteit te voldoen.

C) De kamers dienen directe ventilatie te hebben naar buiten of naar een binnenplaats en een systeem om de ramen te verduisteren.

D) Wanneer de operationele periode betrekking heeft op de maanden van mei tot en met september, dan dienen kamers met ramen te beschikken over een afkoelsysteem (airco). Wanneer de operationele periode betrekking heeft op de maanden van oktober tot en met april, dan dienen de kamers voorzien te zijn van verwarming.

E) De woning dient voldoende ingericht en uitgerust te zijn met meubels, huisraad en keukengerei overeenkomstig het aantal personen.

F) Overeenkomstig de bezetting van het appartement dient er voldoende beddengoed en linnengoed aanwezig te zijn, alsmede één vervanging set.

G) Er dient een EHBO – doos in de woning aanwezig te zijn.

H) In de woning hoort informatie te liggen over bezienswaardigheden, restaurants, etc. Voorzien van een plattegrond van de stad. Alsmede informatie over hulpdiensten in de directe omgeving.

I) Er dienen instructies voor alle elektronische apparaten aanwezig te zijn in de woning, die vereist zijn voor een juist gebruik van de toestellen.

J) Zowel bij aankomst als vertrek van klanten dient de woning te worden schoongemaakt.

K) In de woning dient een klachtenformulier op een voor de klant zichtbare en toegankelijke plaats aanwezig te zijn.

L) Het ter beschikking stellen van een telefoonnummer voor noodgevallen of vragen om problemen met betrekking tot de huisvesting te verhelpen.

M) Verstrekken van informatie aan de klanten over interne regels/normen, met betrekking tot het gebruik van voorzieningen overeenkomstig de voorwaarden van de Vereniging van Eigenaren. Alsmede het wel of niet toestaan van huisdieren, roken, etc.


Bezoek hier onze website met onze huurwoningen die voldoen aan de wetgeving: https://www.verhuurinmarbella.com/


Elegant Homes Marbella ☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page