top of page

Heeft u ons gemist op de beurs?

Dat klopt, want wij hebben er namelijk bewust voor gekozen om niet deel te nemen aan de Second Home beurs. De prijzen voor een stand rijzen de pan uit. We praten voor een gemiddelde stand inclusief alle reis en verblijfskosten al gauw zo’n € 10.000, -. En wie moeten deze kosten uiteindelijk betalen, u de klant en daar voelen wij ons niet goed bij.

☑️Meer info bel (+34) 646 140 816 - (+32) 472 055 262

☑️of mail naar info@eleganthomesmarbella.be

De kosten die wij besparen met het niet naar de beurs gaan, geven wij veel liever uit aan de optimalisering van onze dienstverlening en aan korting voor onze klanten. Daarom hebben wij een mooie Niet beursaanbieding* bedacht:


De eerste 3 klanten die besluiten om naar aanleiding van deze Niet beursaanbieding naar de Costa Del Sol te komen en een nieuwbouwwoning via ons kopen, krijgen een meubelcheque ter waarde van € 3.300, - cadeau.


En de beste dienstverlening doen we er gratis bij, want wij zijn meer dan een makelaar, onze service en dienstverlening reikt ook veel verder!


* Bent u op de beurs een nieuwbouwproject aan de Costa Del Sol tegen gekomen wat u interessant lijkt maar die wij niet op de website hebben staan? Geen probleem, ook voor die projecten geldt onze NIET beursaanbieding. Stuur ons de informatie op, en wij regelen het. Wij willen nu eenmaal niet al het woningaanbod op onze website plaatsen om het overzichtelijk te houden.


Elegant Homes Marbella

☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page