top of page

Vastgoed in Spanje. Een leven onder de Spaanse zon.

Vastgoed in Spanje. Een leven onder de Spaanse zon.


Een leven onder de Spaanse zon. Hoe goed klinkt dat? Met name in de wintermaanden vertrekken veel Nederlanders en Belgen naar hun woning in Spanje om daar te genieten van een milde winter. Geef ze eens ongelijk! Droom jij er ook al langer over om een vakantiehuis aan de Costa Del Sol aan te schaffen? De kuststrook langs de Costa Del Sol is een ongerept gebied waar rust nog echt rust is en waar je optimaal kunt ontspannen. Laat je droom vandaag uitkomen en koop met behulp van Elegant Homes Marbella een vakantiehuis in Spanje.

VASTGOED SPANJE: ELEGANT HOMES MARBELLA

Elegant Homes Marbella is een familiebedrijf dat reeds meer dan vijftien jaar expert is op het gebied vakantiewoningen in Spanje. Door deze expertise en door onze grote liefde voor Spanje hebben we oog voor bijzondere plekken met unieke eigenschappen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een villa aan de Costa Del Sol of verkies je een luxeappartement? Elegant Homes Marbella zal met hun persoonlijke service er alles aan doen om jouw droomhuis te vinden.


VASTGOED SPANJE: VILLA’S EN APPARTEMENTEN IN SPANJE KOPEN

Omdat Elegant Homes Marbella alleen oog heeft voor bijzondere panden met bijvoorbeeld een royale terrassen, mooi zicht, een groot perceel of een fraai zwembad krijg jij de garantie dat je vakantiewoning in Spanje haar waarde behoudt. Wist je dat je dankzij Elegant Homes Marbella al een nieuwbouw kunt aanschaffen voor 171.900 euro? Dan woon je op wandelafstand van het strand en alle mogelijke dagelijkse voorzieningen. Geïnspireerd geraakt? Neem dan vandaag nog contact op met Elegant Homes Marbella voor meer informatie.


Bezoek HIER het laatste nieuwbouwproject met appartementen & penthouses op wandelafstand van het strand, VANAF €171.900


Elegant Homes Marbella ☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page