top of page

10 redenen waarom Spanje in de winter zeker iets voor jou is.

10 redenen waarom Spanje in de winter zeker iets voor jou is.

Natuurlijk hou je van België. Maar misschien lijkt het jou wel een aanlokkelijk idee om de winter door te brengen in Spanje? Dit prachtige, zuiderse land heeft immers een heleboel troeven.


1. Je houdt van de zon Het ligt voor de hand: in Spanje ben je voor de zon. Of dacht je dat die zich plots zou laten zien in België?


2. Lekker eten is helemaal jouw ding Je bent een genieter. Ongedwongen tapas eten en sangria drinken zijn helemaal aan jou besteed.


3. Meer krijgen voor minder geld In Spanje kan je koopjes doen. Niet alleen bij de modeketens, maar ook in vele andere zaken. In het algemeen is leven in Spanje aanzienlijk goedkoper dan in België.


4. Gezellig rondslenteren en je ogen de kost geven Niets is leuker dan verdwalen in de eindeloze straten van charmante Spaanse dorpen en steden. De architectuur is prachtig en er hangt ambiance in de lucht. Olé!


5. Je komt graag tot rust In Spanje kan je golfen, duiken, paardrijden en nog zoveel meer. Maar gelukkig kan je er ook heerlijk luieren en niets doen. Aan een prachtig strand, bijvoorbeeld.


6. Cultuur en mooie steden spreken jou aan Malaga, Cordoba of Sevilla? Je weet niet welke stad je het eerst wil bezoeken. In de winter is het in deze steden immers erg aangenaam. Drukkende hitte hoef je niet te vrezen.


7. Je bent graag thuis in het buitenland Spanje is een land waar je je meteen thuis voelt. In de centra tref je vaak een gemeenschap van landgenoten die er jaarlijks komt overwinteren. Zo voel je je meteen thuis.


8. Van prachtige natuur kan je eindeloos genieten In Spanje vind je naaldbossen, amandelbomen, olijfvelden en ontelbare prachtige uitzichten. Elke natuurliefhebber kan er zijn hart ophalen.


9. Het toeristisch hoogseizoen vermijd je liever In de winter loop je in Spanje niet over de koppen. Natuurlijk zijn er nog steeds toeristen, maar je hoeft gelukkig niet te vechten voor een plek op een terras.


10. Dos cervezas por favor! Een mondje Spaans ligt je wel. Twee biertjes bestellen zoals de echte Spanjaarden dat doen? Jij houdt er wel van.

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 ☎️ + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.com 🖥️ www. eleganthomesmarbella.com

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page