top of page

Hoeveel rente krijgt u bij uw huidige bank op uw spaargeld?

Hoeveel rente krijgt u bij uw huidige bank op uw spaargeld?

Investeren in vastgoed is een goed en veilig alternatief voor sparen bij de bank. Als u nu investeert in een van onze projecten, dan weet u zeker dat uw spaargeld beter rendeert dan bij uw bank.


Beleggen in Spaans vastgoed?


ELEGANT HOMES MARBELLA INITIEERT EN BEHEERT VASTGOED BELEGGINGEN IN ZUID SPANJE.


Elegant Homes Marbella specialiseert zich, met succes, in het verhuren en verkopen van nieuwbouw villa's en appartement complexen in de regio van Marbella, Zuid Spanje. De objecten zijn gelegen op de beste locaties. De voortreffelijke ligging aan de Zuid Spaanse kust en de relatief kleine projecten beperken het risico. Door ons netwerk van vastgoed specialisten, architecten en aannemers zijn deze woningen bovendien snel verkocht wat voor een goede continuïteit zorgt.


Elegant Homes Marbella beheert voor u uw woning zodat we voor u het maximale rendement kunnen bekomen.

Elegant Homes Marbella, uw Belgische partner in Spanje


Elegant Homes Marbella heeft enkel kwalitatieve ambities en beperkt zich tot kleine en overzichtelijke projecten. Wij specialiseren in projecten aan de Spaanse zuid kust en dan met name de regio rondom Marbella. Deze mondaine bad-plaats trekt al tientallen jaren bekende en minder bekende toeristen.


De oprichters van Elegant Homes Marbella zijn sinds meer dan 20 jaar nauw betrokken bij het verkopen en verhuren van woning projecten. Door deze jarenlange ervaring is een schat aan kennis en bovenal een zeer uitgebreid netwerk aan de Spaanse kust opgebouwd. Deze kennis is vanaf 2014 ingezet om in eigen beheer projecten te initiëren.


NAUWE SAMENWERKING MET DE BESTE ARCHITECTEN, BOUWBEDRIJVEN EN MAKELAARS

Wij specialiseren ons tot het verkopen van nieuwbouw woningen, appartementen en villa's welke door ons team van architecten, bouwbedrijven en makelaars als de meest renderende worden beschouwd en die zijn gebouwen aan de meest moderne standaarden. Doordat we nauw samenwerken met lokale makelaars, weten wij precies wat kopers uit België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, en de Scandinavische landen van hun toekomstige woning eisen.


Door deze aanpak en korte lijnen blijven de kosten laag en de opbrengsten hoog, waardoor dit business plan tot de succesvolste in de Spaanse regio behoort.


Risico's beleggen In Spaans Vastgoed

Beleggen brengt altijd risico met zich mee. Elegant Homes Marbella probeert dit risico zo klein mogelijk te maken. Een risico zou bijvoorbeeld zijn als een gebouw niet (op tijd) verkocht kan worden. Echter behoudt een gebouw altijd waarde. U kunt hierdoor in principe nooit uw gehele investering kwijt raken.


Voorbeeld Elegant Homes Marbella project

Een voorbeeld van een aankoop in een project is dat we de beste ligging uitzoeken voor u. U koopt de woning met 20/30% aanbetaling en die door de bank gewaarborgd zijn, en een paar maanden voor ondertekening bij de notaris, word de woning terug te koop aangeboden met de intussen gestegen meerwaarde van 10/15%.


Van aankoop tot verkoop van de woning rekenen we op slechts 8/12 maanden.


Overzicht

  1. Een veel hoger rendement dan bij uw bank

  2. Looptijd is de tijd van de constructie

  3. Minimale investering vanaf € 200.000

  4. Beperkte beschikbaarheid

  5. Op korte termijn 10/15% rendement

  6. Op lange termijn (verhuur) 4/10% rendement


Bezoek HIER ons nieuwste project met een hoog rendement.

De woningmarkt in de regio Marbella trekt sinds 2014 weer aan, waardoor wij vertrouwen hebben in een snelle verkoop van onze projecten.


Voor de aankoop en ontwikkeling van deze objecten willen we u informeren in onze brochure over de mogelijkheden om te investeren in Spaans vastgoed.Download HIER onze informatieve brochure.

Contact opnemen? We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak werkt. Wij helpen u graag verder.

Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen.


Elegant Homes Marbella ☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www. eleganthomesmarbella.be


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page