Hoeveel rente krijgt u bij uw huidige bank op uw spaargeld?

Hoeveel rente krijgt u bij uw huidige bank op uw spaargeld?

Investeren in vastgoed is een goed en veilig alternatief voor sparen bij de bank. Als u nu investeert in een van onze projecten, dan weet u zeker dat uw spaargeld beter rendeert dan bij uw bank.


Beleggen in Spaans vastgoed?


ELEGANT HOMES MARBELLA INITIEERT EN BEHEERT VASTGOED BELEGGINGEN IN ZUID SPANJE.


Elegant Homes Marbella specialiseert zich, met succes, in het verhuren en verkopen van nieuwbouw villa's en appartement complexen in de regio van Marbella, Zuid Spanje. De objecten zijn gelegen op de beste locaties. De voortreffelijke ligging aan de Zuid Spaanse kust en de relatief kleine projecten beperken het risico. Door ons netwerk van vastgoed specialisten, architecten en aannemers zijn deze woningen bovendien snel verkocht wat voor een goede continuïteit zorgt.


Elegant Homes Marbella beheert voor u uw woning zodat we voor u het maximale rendement kunnen bekomen.

Elegant Homes Marbella, uw Belgische partner in Spanje


Elegant Homes Marbella heeft enkel kwalitatieve ambities en beperkt zich tot kleine en overzichtelijke projecten. Wij specialiseren in projecten aan de Spaanse zuid kust en dan met name de regio rondom Marbella. Deze mondaine bad-plaats trekt al tientallen jaren bekende en minder bekende toeristen.


De oprichters van Elegant Homes Marbella zijn sinds meer dan 20 jaar nauw betrokken bij het verkopen en verhuren van woning projecten. Door deze jarenlange ervaring is een schat aan kennis en bovenal een zeer uitgebreid netwerk aan de Spaanse kust opgebouwd. Deze kennis is vanaf 2014 ingezet om in eigen beheer projecten te initiëren.


NAUWE SAMENWERKING MET DE BESTE ARCHITECTEN, BOUWBEDRIJVEN EN MAKELAARS

Wij specialiseren ons tot het verkopen van nieuwbouw woningen, appartementen en villa's welke door ons team van architecten, bouwbedrijven en makelaars als de meest renderende worden beschouwd en die zijn gebouwen aan de meest moderne standaarden. Doordat we nauw samenwerken met lokale makelaars, weten wij precies wat kopers uit België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, en de Scandinavische landen van hun toekomstige woning eisen.


Door deze aanpak en korte lijnen blijven de kosten laag en de opbrengsten hoog, waardoor dit business plan tot de succesvolste in de Spaanse regio behoort.


Risico's beleggen In Spaans Vastgoed

Beleggen brengt altijd risico met zich mee. Elegant Homes Marbella probeert dit risico zo klein mogelijk te maken. Een risico zou bijvoorbeeld zijn als een gebouw niet (op tijd) verkocht kan worden. Echter behoudt een gebouw altijd waarde. U kunt hierdoor in principe nooit uw gehele investering kwijt raken.