top of page

AANKOOPPLANNEN? BOEK NU ONZE GRATIS BEZICHTIGINGSREIS (t.w.v. € 995,-)!

Plan uw gratis bezichtigingsreis

Het moeilijkste deel van het kopen van een huis in het buitenland is de afstand. Alle informatie op websites, slechte foto's van huizen, het verschil in het makelaars-systeem, de taal ...

Uw oplossing kan zijn: ONZE GRATIS BEZICHTIGINGSREIS!

Duur: 3 dagen

In elke periode van het jaar

Incl. transfer en hotel

Incl. lunch


Uw persoonlijke agent (uw eigen nationaliteit) zal u die drie dagen begeleiden tijdens uw reis door de Costa del Sol. U leert de markt, het gebied, de levensstijl en uw agent kennen!


Vooraf:

Intake per telefoon en e-mail. In deze intake vragen we u om ons alle informatie over het huis van uw dromen te geven. We willen graag goed voorbereid zijn en huizen laten zien die passen bij uw wensen!


Dag 1:

Uw persoonlijke agent haalt u op van het vliegveld en brengt u naar uw hotel. We hebben een aantal mogelijkheden voor uw verblijf, afhankelijk van het gebied dat u wilt bezoeken en bekijken. Wij zorgen ervoor dat u van uw hotel zult genieten! Afhankelijk van uw aankomsttijd nemen wij u mee voor de lunch of diner en heeft u de tijd om uw agent te leren kennen.. en andersom natuurlijk!


Dag 2 & 3:

Het is tijd om huizen te bezoeken! Voordat u naar Spanje vliegt, hebben we een intake per telefoon en sturen we u een aantal mogelijkheden binnen uw behoeften, rekening houdend met uw budget, het gebied, het type huis en nog veel meer. We hebben u de lijst vóór de vlucht toegestuurd en u kunt kiezen welk huis of welke projecten u wilt zien.


Tussen de bezichtigingen in hebben we tijd om andere adviseurs te spreken. Hierbij kunt u denken aan een advocaat, de bank, gestor (notaris), architect etc. Natuurlijk proberen we vergaderingen met adviseurs in uw eigen taal te organiseren, of anders in het Engels.


Afhankelijk van de tijd dat u terugvliegt, kunnen we het programma over twee dagen verspreiden en u kennis laten maken met het gebied, de cultuur, de levensstijl en de gastronomie.

Voorwaarden:

We bespreken de reis telefonisch en ontvangen alle benodigde documenten die nodig zijn om uw vlucht en hotel te boeken

We boeken uw reis (vlucht, hotel, transfers)

De prijs voor de reis is € 995, -, (voor 2 pers.)

Als u besluit om uw droomhuis via ons te kopen betalen wij deze kosten terug.

Het minimum budget voor een droomhuis voor deze unieke bezichtigingsreis bedraagt € 250.000,-


CONTACTEER ONS HIER VOOR VERDERE INFO


☎️ Spanje: + 34 646 140 816 ☎️ België: + 32 472 055 262 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLAFeatured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page