top of page

5x waarom je op vakantie naar Marbella wil

5x waarom je op vakantie naar Marbella wil

Dé jetset-badplaats aan de Costa del Sol staat bekend om luxe winkels en idem jachthaven. Maar er is meer. Zoals het fotogenieke oude centrum met z’n kronkelstraatjes en de rits aan fijne hotels. Wij geven je vijf redenen voor een vakantie naar Marbella!


1. Zonvakantie of korte trip

Binnen twee uur en vijftig minuten vliegen ben je al op het vliegveld van Malaga. Vanuit daar is het ongeveer een uurtje rijden naar Marbella. Geen tijd voor een uitgebreide zonvakantie? Even een paar dagen bijtanken in deze badplaats is ook geen straf. Toch langer blijven? Met shoppen, uitgaan, eten en strand hangen hoef je je hier geen moment te vervelen.

2. Ontdek de Costa del Sol

Wil je toch meer zien dan deze fijne badplaats, dan is Marbella de ideale uitvalsbasis om de rest van de Costa del Sol te ontdekken. Zo kom je tussen Malaga en Marbella de populaire badplaatsen Torremolinos, Benelmadena en Fuengirola tegen. In het bergachtige binnenland van Andalusië liggen de steden Ronda, Sevilla en Granada op je te wachten.

3. Jetset-life

Een avondje flaneren en mensen kijken? Als het ergens kan, dan is het in Marbella. Met name in de jachthaven Puerto Banùs loop je veel jet setters tegen het lijf. Naast honderden imposante jachten die dobberen in het water vind je op elke hoek van de straat wel een Ferrari of Lamborghini. In Puerto Banùs kun je shoppen bij Gucci en Chanel, maar voor de kleinere portemonnees zijn ZARA en Mango gelukkig ook vertegenwoordigd.

4. Nieuwbouw projecten

Omdat Marbella een populaire bestemming is bij velen, heeft de badplaats een groot aanbod aan verschillende nieuwbouw projecten Van een comfortabel appartement aan het strand tot super-de-luxe villa met een golfbaan in je achtertuin.

5. Het oude centrum

Genoeg glamour gezien voor een jaar? Gelukkig heeft Marbella ook een andere kant. Duik het oude centrum in voor een portie Spaanse cultuur. Lees: ronddwalen in kleine straatjes, shoppen in schattige boetiekjes en Sangria drinken op een plein.

☎️ + 34 646 140 816

📧 info@eleganthomesmarbella.be

🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA,

Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page