top of page

Costa del Sol gids

Costa del Sol gids

Onze Costa del Sol gids omvat een combinatie van vele factoren en het gebruik van waardevolle hulpmiddelen. Om de juiste woning voor onze klanten te vinden werken wij met slechts een paar klanten tegelijk. Doordat het aantal klanten beperkt is, kunnen we ervoor zorgen dat elke zoekopdracht de hoogst mogelijke aandacht krijgt.

Informatie

De eerste stap van onze gids is om erachter te komen wat u precies zoekt. Voordat we echt beginnen bespreken we, op een voor u geschikte locatie, wat u wilt. Op basis hiervan stellen wij een uitgebreide zoekopdracht samen van uw ideale huis en locatie Als u ons een korte beschrijving van waar u naar op zoekt bent wilt sturen voordat we in persoon ontmoeten, vul dan ons zoekformulier in. Zodra we uw wensen ontvangen hebben nemen wij contact met u op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.


Verkenning gebied

Een essentieel onderdeel van iedere vastgoed vindservice aan de Costa del Sol is locatie. Als u niet bekend bent met het gebied, maken wij u graag wegwijs en bieden wij informatie over specifieke locaties. Dit geeft u een idee van de voorzieningen, kosten van vastgoed en de voordelen en nadelen van elk gebied. Uiteraard bieden wij deze service zonder ook maar enige verplichting.


Indien u vóór aankomst kennis wilt opdoen van een specifiek gebied, lees dan onze exclusieve gidsen.


Marbella gids (en onze Marbella Golden Mile gids)


Onderzoek

Als onderdeel van onze voorbereiding onderzoeken we de markt grondig om huizen te vinden die overeenkomen met uw wensen en eisen. We bekijken en beoordelen zowel woningen op de open markt en die zich nog in het pre-markt stadium bevinden, op basis waarvan we een lijst samenstellen en met u bespreken.

Bezichtigingen worden besproken op een voor u gewenst moment. We begeleiden u te allen tijde om de voor en tegens van iedere woning te bespreken, en wat nog belangrijker is, om te leren van uw feedback. Dit helpt ons om de zoektocht de optimaliseren.


Rapportage

Onze zoektocht gaat door totdat we de juist combinatie van locatie, woning en prijs gevonden hebben. Dit kan een week, een maand of veel langer duren, maar gedurende deze tijd kunt er zeker van zijn dat u omringd bent door iemand die proactief bezig is met de zoektocht. Wij geven u regelmatig updates en controleren of uw briefing niet is veranderd en dat we op de goede weg zijn.


Als uw zoekopdracht een investering koop omvat, kunnen wij helpen bij een voorstel met kasstroomprognoses en gedetailleerde kosten en baten verwachtingen.

Contactpersonen

Een ander belangrijk aspect van onze Costa del Sol vastgoed vindservice is ons ongekende netwerk van contacten. In de afgelopen 25 jaar hebben we een lijst samengesteld van gerenommeerde en betrouwbare bemiddelaars die zich bewust zijn dat wij, op ieder moment, namens een aantal zeer serieuze kopers handelen. Dit geeft ons toegang tot pre-marktinformatie, wat betekent dat wij vaak de eerste zijn die weten wanneer een nieuwe woning beschikbaar komt op de markt.


Vastgoedmakelaars

We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van onroerend goed makelaars waarop we kunnen vertrouwen en die contact met ons opnemen. Dit zorgt voor een constante stroom van informatie over vastgoed, die op haar beurt onze klanten een stap voor geeft op andere kopers. Deze voortdurende communicatie en het monitoren van nieuwe woningen is te tijdrovend voor onze klanten. Onze vastgoed vindservice bespaard onze klanten waardevolle tijd, aangezien wij de communicatie en het monitoren namens hen doen.

Andere Bronnen

In onze zoektocht naar de juiste woning voor onze klanten, maken we ook gebruik van de volgende bronnen:


Internet en advertenties.

Nieuwsbrieven over specifieke gebieden die van belang zijn voor onze klanten.

Proactief onderzoek van nieuwe ontwikkelaars en renovaties.


Netwerken en communiceren met ontwikkelaars en particulieren die ons contacteren om te zoeken naar kopers.


Besluit maken

Het daadwerkelijke besluit over het kopen van een woning ligt uiteraard in uw handen, maar wij kunnen u helpen indien nodig. Wij geven professioneel, onafhankelijk en eerlijk advies over de voor en tegens van alle aspecten van een aankoop zoals locatie, wederverkoop, waarde en structuur.


Ook belangrijk om te melden, is dat er geen druk ligt op u om te kopen omdat wij, niet u, de hoofdcontactpersoon van de makelaar zijn. Indien u tijd nodig heeft om een beslissing te maken, helpen wij om de makelaars en verkopers aan onze kant te houden en om een poging te doen te voorkomen dat andere potentiële kopers u voor zijn.

Investering

De ideale residentieel onroerend goed investering is een combinatie van opbrengst, inkomen, kwaliteit van huurder, wederverkoop potentie en meerwaarde. Onze taak, als Costa del Sol vastgoed vindservice, is om deze ideale combinatie te vinden zodat u het hoogste rendement op eigen vermogen met het laagste risico heeft.


Daarnaast kunnen wij u adviseren over, en contact opnemen met, een geschikt management bedrijf voor uw nieuwe woning. Het vinden van een betrouwbare huurder voor uw nieuwe investering is belangrijk voor het maximaliseren van de bezetting en het minimaliseren van potentiële onderhoudskosten.


Elegant Homes Marbella Spanje +34 646 140 816 België +32 472 055 262 info@eleganthomesmarbella.be www.eleganthomesmarbella.be


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page