top of page

WAT ONZE KLANTEN GEWELDIG VINDEN AAN ELEGANT HOMES MARBELLA

WAT ONZE KLANTEN GEWELDIG VINDEN AAN ELEGANT HOMES MARBELLA


Professionaliteit en zakelijke inzichten terzijde, de voor de hand liggende factor die overduidelijk is in onze klantengetuigenis, is dat onze vertegenwoordigers een persoonlijke service bieden met de hulp bij het vinden van een woning aan de Costa del Sol. ELEGANT HOMES MARBELLA streeft ernaar vertegenwoordigers niet alleen in te huren voor hun kennis van beschikbare eigendommen en aandacht voor detail, maar ook voor hun vriendelijke persoonlijkheid.

Ons uitgekozen internationaal en dynamisch team creëert een vriendelijke professionaliteit die doordringt in ons bedrijf en bij onze klanten, en is een winnende formule voor ons gebleken. Ons team heeft niet alleen vele jaren aan de Costa del Sol gewoond, maar is ook eigen met de cultuur van de regio. Wij geloven dat het niet enkel genoeg is om u de perfecte woning te vinden, maar ook het perfecte gebied dat past bij de levensstijl die u wenst te hebben.


Bij het eerste contact met ELEGANT HOMES MARBELLA zult u zich realiseren dat onze aandacht voor detail onovertroffen is. Afhankelijk van uw criteria, zullen wij u relevante informatie verstrekken met betrekking tot de Costa del Sol en eigendommen binnen realistische gebieden die zullen voldoen aan uw verwachtingen en budgetvereisten. Het is niet onze bedoeling om u hierheen te laten komen op de kans dat u iets koopt, maar dat we alleen afspraken zullen organiseren voor panden waar u specifiek in geïnteresseerd bent. Het aanbieden van tal van panden die niet van belang zijn voor u, zou een verspilling zijn zowel voor u en voor onze tijd en uitgaven.


Onze agenten hebben niet alleen een uitgebreide productkennis, maar ook van de gebieden langs de Costa del Sol die essentieel zijn om u de perfecte locatie te kunnen bieden, zodat u kunt kiezen voor de levensstijl die u nastreeft, of nu uw prioriteiten stranden, restaurants, plaatsen van interesses, winkelen en ontspanning zijn of eerder de infrastructuur of toegankelijkheid. Om het beste uit uw nieuwe huis, vakantieappartement of vastgoedbelegging te vinden, zullen we ten minste 2 volledige dagen exclusief bij onze klanten doorbrengen, zodat u verzekerd bent van een ontspannen en plezierige koopervaring zowel naar behoeften en wensen als budget.


Als we u de perfecte woning vinden, zullen onze ervaring en expertise aan de Costa del Sol resulteren in een zeer snel en efficiënt inkoop- en bezettingsproces. Na onze schat aan kennis kunnen we ook advocaten, belastingadviseurs, bouwbedrijven, architecten, inrichters, binnenhuisarchitecten en decorateurs, klusjesmannen, tuinmannen enz. aanbieden. Ze staan tot uw beschikking om u niet alleen snel van uw aankoop te voorzien en om uw intrek te kunnen nemen in uw nieuw eigendom, maar ook om eventuele toekomstige probleempjes eenvoudig op te lossen als u dat wilt of nodig heeft.

ELEGANT HOMES MARBELLA is een one-stop-shop voor het realiseren van uw droom van het kopen van onroerend goed aan de zonnige Costa del Sol. Wordt lid van de vele gelukkige huiseigenaren van ELEGANT HOMES MARBELLA door contact met ons op te nemen.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page