top of page

De onroerend goed prijzen in Spanje blijven stijgen.

Goed nieuws met informatie over de onlangs gepubliceerde gegevens van Eurostat – dat de Europese Unie de statistieken rapporteerden dat de onroerend goed prijzen in Spanje stijgen en bevestigt de stabiliteit en de positieve economische situatie in eigen land.

EU bevestigt Spaans onroerend goed prijsstijging van 7,2 % in 2017.De verhoging is favorabel vergeleken naar de EU en het gemiddelde van de Eurozone.


De laatste statistieken omtrent onroerend goed prijzen die werden gepubliceerd op 11 april door Eurostat, de EU’s bureau voor de statistieken, rapporteerden gemiddelde verhogingen tijdens 2017 van 4,5 % in de EU en 4.2 procent in de Eurozone, terwijl in Spanje de stijging is waargenomen van 7,2 %.


Dit is het cijfer dat is geproduceerd door de nationale regering en vertegenwoordigt de steilste verhoging op elk punt in de afgelopen tien jaar, na een stijging van 0,9 % tijdens het laatste kwartaal van vorig jaar.


Analisten bij de BBVA bank hebben hun economische groei voorspelling verhoogd voor Spanje dit jaar van 2,5 % naar 2,9 %, volgens het laatste driemaandelijkse rapport dat is gepubliceerd op dinsdag, overschrijd de rijksoverheid voorspelling met 0,2 punten.


De BBVA verduidelijkt de herziening van hun voorspelling dat de gevolgen van de politieke crisis in Catalunya minder ernstig lijkt te zijn dan was verwacht, de prestaties van de internationale toeristische sector verbetert verder, de vastgoed en de bouw sectoren zijn nog steeds groeiende, en het totale wereldwijde economische klimaat is ook gunstiger dan drie maanden geleden.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page