top of page

Steeds meer senioren kiezen voor Spaans vastgoed

Steeds meer senioren kiezen voor Spaans vastgoed

Heel wat mensen sparen hun hele leven lang om een mooie en zorgeloze oude dag te kunnen beleven. Die dag is nu gekomen: steeds meer senioren kopen een vakantiewoning of een appartement in Spanje.


Het aantal Vlamingen dat een vakantiewoning in Spanje koopt stijgt opnieuw

Je hebt jarenlang hard gewerkt om nu een comfortabel leven te kunnen leiden. Je zette geregeld wat geld opzij. Nu is eindelijk het moment aangebroken waarop je jouw appeltje voor de dorst mag aanspreken.


Als je wat ouder bent, wacht je immers niet langer om je grote droom waar te maken. Voor veel Vlamingen is die droom een vakantiewoning in Spanje. Dat blijkt uit de cijfers, die al voor het vijfde jaar op rij stijgen. In 2017 kochten bijna 4000 landgenoten vastgoed in Spanje. Onder hen heel wat bijna- of jong gepensioneerden.


Geen betere plek om van je oude dag te genieten dan Spanje

Spanje is een prachtig land met een aangenaam klimaat. Geen wonder dat zoveel Vlamingen ons druilerige Belgenlandje verruilen voor zo’n zuiders thuis. Het heeft alles om een paradijs op aarde te zijn, dat weet iedereen. Wie naar Spanje verhuist ervaart elke dag een onvervalst vakantiegevoel.

Bovendien vind je er een uitgebreid aanbod aan mooie vakantiewoningen en gezellige appartementen om in te investeren. Het voelt als een droom die plots in vervulling kan gaan.Waarom zou je dan nog langer wachten?


Roep de hulp in van een ervaren makelaar

Natuurlijk doen praktische bezwaren een heleboel mensen twijfelen. Waar moet je immers beginnen wanneer je een woning wil kopen in Spanje? Waar zoek je? En red je het daar wel als je geen Spaans spreekt?


Met de hulp van een ervaren makelaar als ELEGANT HOMES MARBELLA hoef je je geen zorgen te maken. Zij kennen de markt als hun broekzak en spreken bovendien een vlot mondje Spaans. Dat is een groot voordeel wanneer je ginder contact legt met de verkoper.


Aarzel niet om contact op te nemen met ELEGANT HOMES MARBELLA!


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page