top of page

Wat te doen in Malaga op een regenachtige dag

Het gebeurt niet vaak, maar van tijd tot tijd kan het ook in Málaga regenen.

Regen tijdens je vakantie is natuurlijk niet leuk, maar geen paniek er is genoeg te doen op een regenachtige dag in Málaga.

Begin met een uitgebreid ontbijt

Begin de dag lekker rustig met een goed ontbijt binnen bijvoorbeeld bij Noviembre, Julia Bakery of La Bella Julieta. Bij Noviembre staan verschillende ontbijtmenu’s op de kaart. Ondermeer met yoghurt en muesli, eieren en fruit. Bij Julia Bakery hebben ze heerlijk brood, cupcakes en andere zoetigheden.

Op naar het museum

Een dag met regen is een ideaal moment voor een museumbezoek. Bekende musea als het Carmen Thyssen Museum, het Picasso Museum, Centre Pompidou of Museo de Málaga (gratis) liggen dan voor de hand.

Wil je liever wat anders? Laat je dan verassen door minder bekende musea. Zoals het museum van Revello de Toro en Jorge Rando. Ook het gratis museum voor hedendaagse kunst is een bezoek meer dan waard.

Of laat je verrassen door Russische kunst en het automuseum (2 musea naast elkaar).

Overdekte bezienswaardigheden

Openlucht bezienswaardigheden zoals het Alcazaba en het Gibralfaro kasteel kun je misschien beter bewaren voor een droge dag.

Een bezoek aan de overdekte versmarkt is een mooi alternatief in de ochtend. De kathedraal van Málaga is van binnen geweldig om te zien. Vooral het koor van houtsnijwerk en een gigantisch orgel zijn behoorlijk indrukwekkend.

Overdekt winkelen in Málaga

Even geen zin in cultuur? Maak er dan een lekkere shopdag van. In de grote winkelstraat calle Marques Larios kun je makkelijk van winkel naar winkel ‘hoppen’.

In het grote winkelcentrum Larios Centro en winkelcentrum Vialia (treinstation) loop je helemaal droog. Je kunt hier veel bekende merken en ketens vinden zoals Zara, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti en Primark.

Nog meer winkelen? Ook in het grote warenhuis El Corte Ingles kun je uitgebreid shoppen.

Vergeet de regen en ontspan in de hammam

Laat het buiten maar regenen. Eenmaal binnen in de hammam ben je het slechte weer zo vergeten. Hier verandert een regenachtige dag in een feestje! De Arabische baden en een eventuele massage zijn echt heerlijk!

Een dag met regen in Málaga hoeft zeker niet saai te zijn. Maak er zelf een mooie dag van en geniet optimaal van je vakantie in Málaga.

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page