top of page

DE VOORDELEN VAN KOPEN OP PLAN

Onze belangrijkste investeerders krijgen niet alleen de kans de beste eenheden te kiezen, maar kopen +/- 20% goedkoper dan de wanneer de woning klaar is.

Ontwikkelaars moeten eerst 20 - 30% van hun ontwikkeling verkopen voordat de bank zal toestaan dat de bouw start. Deze eerste fase word dan ook verkocht met 20% korting en stijgt gedurende de constructie.


In tegenstelling tot 9 van de 10 kopers, die de woningen willen aanraken en voelen alvorens te kopen, profiteren de eerste kopers op plan, van deze eerste fase.


Kopers die vroeg kopen kunnen ofwel opnieuw het appartement terug aanbieden op de markt tegen een verhoogde prijs, of wachten tot de woning klaar is om te profiteren van de bloeiende huurmarkt op lange of korte termijn. 100% GEGARANDEERD DOOR DE BANK

Een andere zeer aantrekkelijke eigenschap van kopen op plan is de beveiligde betaling structuur. Nieuwe ontwikkelingen worden gefinancierd met institutionele steun van de grote banken.

Kopen op plan is nooit veiliger geweest.

Nieuwe ontwikkelingen bieden risicoloze investeringen met 100% bankgarantie. Investeren in nieuwe ontwikkelingen bieden ook uitstekende betalingsvoorwaarden. Reservering deposito's zijn slechts € 6.000 - € 10.000


Wanneer de bouw start word er 30% van de eigenschap betaald en de resterende 70% saldo is alleen verschuldigd bij voltooiing, +/- 18 maanden later. Vele kopers profiteren van de aantrekkelijke tarieven van de hypotheek beschikbaar aan de Costa del Sol, te weten dat hun investering zal groeien.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del SolFeatured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page