top of page

KRIJG GEEN SPIJT VAN JE DROOMHUIS IN SPANJE

Eén restaurant en één bar in de buurt en vele kilometers rijden voordat je aan zee bent. Zo had jij je jouw vakanties in Spanje vast niet voorgesteld. Toch spreken wij op beurzen steeds vaker mensen die nog niet zo lang geleden een huis in Spanje hebben gekocht en nu al naar een andere plek willen omdat de voorzieningen zo tegenvallen.

Het advies van ELEGANT HOMES MARBELLA: ga altijd meerdere dagen kijken in de regio waar je wilt wonen en ga niet over één nacht ijs bij het kopen van een huis in Spanje.


Huis kopen in Spanje: beslis niet te snel

Veel mensen beslissen te snel over hun nieuwe huis in Spanje. Ze willen een woning op een levendige plek waar bars en restaurants zijn. Vervolgens zeggen ze vaak ja tegen een huis in een plaats met één restaurant en één bar die ook nog eens te ver van zee ligt. Als je twee weken op vakantie bent in Spanje is dat niet zo erg. Maar als je meerdere keren per jaar in je huis verblijft, dan wordt het wel vervelend. Zeker omdat tien kilometer verderop vaak heel mooie plekken liggen met veel meer faciliteiten en de zee op loop- of fietsafstand.


Huis kopen in Spanje: ga meerdere dagen in de regio kijken

Bij het kopen van een huis in Spanje ga je niet over één nacht ijs. Ga altijd zelf meerdere dagen in de regio kijken om de sfeer te proeven en laat je goed informeren over de regio en de locatie. Als je niet eerst meerdere dagen gaat kijken heb je grote kans dat je over twee of drie jaar toch een huis op een andere locatie wilt. Wij worden nu al op beurzen aangesproken door mensen die nog niet zo lang geleden via een andere makelaar een huis in Spanje hebben gekocht en alweer iets anders willen.


ELEGANT HOMES MARBELLA nodigt je altijd eerst uit voor een bezichtigingsreis, waarbij je drie dagen rustig de tijd hebt om lokaal de natuur te bewonderen, de cultuur te proeven, de sfeer op te snuiven en natuurlijk een selectie van unieke huizen te bekijken, helemaal op maat van jouw droomleven. Daarna moedigen we je aan om eerst goed na te denken voordat je beslist.

Huis kopen in Spanje: laat geen geld liggen

Het is ook niet verstandig om een appartement te kopen op een plek waar nog honderd vergelijkbare appartementen staan. Kies altijd voor kleinschalig. Zorg dat jouw woning iets unieks heeft, iets afwijkend, want dan kun je deze ook veel makkelijker verhuren en daar bovendien veel meer geld voor vragen. Wij zien veel mensen die hun appartement met twee slaapkamers voor 350 tot 400 euro per week verhuren. Dat is echt veel te weinig. Als je iets goeds en unieks hebt, dan kun je veel hogere huurprijzen vragen.


Lees hier meer over het maken van een bezichtigingsreis met ELEGANT HOMES MARBELLA.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page