top of page

HUIS IN SPANJE VERHUREN? DAT LOONT!

HUIS IN SPANJE VERHUREN? DAT LOONT!

Wie een huis koopt in Spanje wil daar het maximum uithalen: in eigen gebruik, maar ook in huurinkomsten. Belgische of Nederlandse eigenaars die permanent in Spanje verblijven zijn dun gezaaid.

De meeste Belgen en Nederlanders met een huis in Spanje pendelen enkele keren per jaar over en weer. Vaak voor het werk, maar ook om wat tijd door te brengen met familie en vrienden. Terwijl ze weg zijn kiezen ze er vaak voor om hun huis in Spanje te verhuren.

EEN HUIS IN SPANJE VERHUREN DRUKT DE KOSTEN

Het grootste voordeel van je huis in Spanje verhuren is ongetwijfeld de financiële opbrengst. Je verdient een mooie cent aan huurinkomsten en betaalt daarmee een flink deel van je eigen woonkosten. Wie zijn huis in Spanje veel verhuurt kan op lange termijn zelfs zijn investering terugverdienen.


Meer info over de gangbare huurtarieven aan de Costa Del Sol? Bel de specialisten van Elegant Homes Marbella.

JE HUIS IN SPANJE VERHUREN IS GOED VOOR JE WONING

Leven in huis is goed voor je woning. Een leegstaand huis verwaarloost snel en vermindert in waarde en kwaliteit. Bovendien verhoogt leegstand het risico op vandalisme, inbraken of krakers. Huurders zijn dus goed voor je portemonnee én je pand.

Dankzij professionele verhuur- en onderhoudspartners houdt er bovendien altijd iemand een oogje in het zeil en wordt je pand professioneel schoongemaakt. En je huurders betalen hiervoor de rekening. Dubbele winst!

HUIS IN SPANJE VERHUREN AAN DE COSTA DEL SOL

De Costa Del Sol biedt uitstekende verhuurmogelijkheden: deze kustregio heeft heel wat te bieden en de concurrentie is klein dankzij het ontbrekende massatoerisme. Bovendien kun je je woning in elk seizoen verhuren, want zowel in de zomer als in de winter geniet je van milde temperaturen.


EEN HUIS IN SPANJE VERHUREN MET BETROUWBARE PARTNERS

Geef je huis in Spanje in de juiste handen. Elegant Homes Marbella heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de regio en kent alle betrouwbare verhuur- en schoonmaakbedrijven. Klop dus bij Elegant Homes Marbella aan voor professioneel advies, zodat jij met een gerust hart terugkeert naar België of Nederland. En je huis in Spanje in piekfijne staat aantreft bij terugkomst.

HUIS IN SPANJE VERHUREN? BEL ELEGANT HOMES MARBELLA

Huis kopen in Spanje om te verhuren? Ontdek snel ons betaalbare aanbod van nieuwbouw huizen, villa’s en appartementen en maak je vastgoeddroom in het buitenland waar!

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page