top of page

Een appartement kopen in Spanje: dit zijn jouw opties

Een van de allerbeste investeringen die je kan aangaan, is nog steeds de aankoop van een appartement in Spanje. Om die droom waar te maken, zijn er meerdere opties.

Kies voor begeleiding op maat

Er komt best wat kijken bij de aankoop van vastgoed in een ander land dan je thuisland. Wie niet weet waar hij aan toe is, begaat accidenteel weleens een fout. Om dat te voorkomen laat je je best bijstaan door iemand met kennis van zaken. Iemand die weet wat hij doet en de gang van zaken kent. Kortom, begeleiding zoals ELEGANT HOMES MARBELLA die aanbiedt, is een absolute must.


Laat je verleiden door een zonnige costa

Spanje is een uitgestrekt land, waardoor niet elke regio even interessant is om in te investeren. Vier top regio’s voor wie houdt van zon, zee en strand zijn Mijas Costa, Marbella, Benahavis en Estepona. Je kan er rekenen op heerlijke temperaturen het hele jaar door. Bovendien heeft elke streek zijn charme en eigenheid.


Natuurlijk kan je je appartement ook verhuren

Het leven in Spanje is fantastisch, maar misschien wil je ook nog graag wat tijd in België doorbrengen. In dat geval is het interessant om je appartement te verhuren wanneer je er zelf niet bent. Dan doe je er goed aan om te kiezen voor vastgoed in een toeristische buurt. De huurprijs bepaal je door te kijken naar de prijs die gevraagd wordt voor naburige panden. Ook maak je met de huurder best vooraf duidelijke afspraken op papier.


Nu te koop: Appartementen aan de Costa del Sol

ELEGANT HOMES MARBELLA zet geregeld nieuw vastgoed in de kijker. Een is, Higueron West 217 een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentie verscholen in een zachte groene helling met uitzicht op de kustlijn van Fuengirola vanuit een rustige en afgelegen ligging.

Niet alleen een plek om te wonen maar een manier van leven waar bewoners aangemoedigd worden om een gezonder leven te leiden met een uitstekende scala aan wellness-faciliteiten en diensten.

Prachtig vormgegeven moderne appartementen, 21e eeuw voorzieningen en een panoramische locatie is wat deze ontwikkeling onderscheidt.​Een tweede is La Boradilla, luxe villa's die beschikken over hun eigen unieke karakter en stijl: architectuur, distributie, afwerkingen, landschap...

Gewoon perfect tot het laatste detail. Een volledig privé en beveiligde complex met de enige ingang / afrit en met alle gemakken en luxe bij de hand: tropische tuinen, grote zwembaden, privé fitnessruimte, café, minimarkt, school en SPA.

Alles wat u nodig hebt om te ontspannen, rusten, pret hebben, leven en genieten aan de Costa del Sol is….

NIEUW LEVEN OF EEN TWEEDE VERBLIJF IN SPANJE?

Ook genieten van het weer in Spanje? Vraag raad aan Elegant Homes Marbella, jouw Spanje-adviseurs die jouw taal spreken. Of ontdek ons aanbod aan nieuwbouw appartementen, huizen en villa’s aan de Costa Del Sol.

Wil u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes aan de Costa Del Sol, of van onze nieuwste aanbiedingen?

SCHRIJF JE HIER IN OM ONZE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page