top of page

5 REDENEN OM IN NIEUWBOUW PROJECTEN AAN DE COSTA DEL SOL TE INVESTEREN

5 REDENEN OM IN NIEUWBOUW PROJECTEN AAN DE COSTA DEL SOL TE INVESTEREN

Nieuwe woningen aan de Costa del Sol bieden de nieuwste ontwerpen, bouw processen, stijl en kwaliteit. Met de juiste ondersteuning kunt u nu een woning ontwerpen en bouwen die je eigen keuzes reflecteert en een nooit-in- woonde -gevoel biedt. Meer en meer mensen hebben nu voorkeur hiervoor. Een tweede-hand huis blijft iemand anders zijn droom, niet de jouwe! Hier zijn de 5 belangrijkste redenen waarom je in een nieuwbouw aan de Costa del Sol zou moeten investeren.

Hoge kwaliteit

In tegenstelling tot de woningen die meer dan 15 jaar geleden gebouwd zijn, richten ontwikkelaars nu meer op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Nieuw bouw woningen wordt vaak gekenmerkt met grote open woonruimtes en individueel ontworpen plattegronden die aan individuele behoeften van klanten voldoen. Ze zijn energiezuinig, welke u dus geld bespaart op zowel verwarming en koeling in elke seizoen. Ze zijn ook probleemloos verhuurbaar gezien de nieuwe wetten waar woningen aan strenge veiligheids- en gezondheidseisen moeten voldoen.

Ontwerp je eigen droomhuis

Met een scala aan keuzes voor ontwerpen en bouwen van een woning, biedt het investeren in een gloednieuw woning aan de Costa del Sol de mogelijkheid om uw eigen stijl te bedenken, in plaats van iemand anders. Van vloeren, tegels, verlichting tot andere persoonlijke details die uw woning eigen zal maken. U kunt ook plattegronden, kamer lay-outs en armaturen die aan uw behoeften voldoen kiezen.

Veilig en zorgeloos

Nieuwbouw projecten worden met volledige betaling structuren geleverd, die u vanaf het begin van het project een veilige, probleemloze verdeling biedt van de kosten en vergoedingen. Een tweedehands woning heeft meestal objecten die gerenoveerd of binnenkort vervangen moeten worden. Een nieuwbouw project heeft een garantie dat er geen geld verlies is op lange termijn - zowel een bankgarantie als verzekering die de koper volledig dekt.

Goed betaalplan

Investeren in nieuwe ontwikkelingen biedt de koper betere betalingscondities - tussen een € 6.000 - € 10.000 reserveringskosten of aanbetaling (beveiligd met bankgarantie / verzekeringen) dan 20 – 30% en een resterende saldo binnen 15-24 maanden. Ontwikkelaars zijn ook vaak in staat om financiering met goede voorwaarden te bieden, deze vallen meestal tot zo´n 10 jaar onder een ontwikkelaars garantie.

Onze klanten

We hebben de eer om met klanten door de jaren heen te werken en ze zijn erg blij met hun keuze om een nieuwe ontwikkeling aan de Costa del Sol te kopen. Bezoek onze REFERENTIE pagina om over hun ervaringen te lezen!

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page