top of page

Onze favoriete nieuwbouw woningen in en rond Marbella

Deze woningen zijn onze favorieten: een geweldige prijs-kwaliteit verhouding in NIEUWBOUW te koop in en rond Marbella. Twijfel niet om uw droomwoning vandaag te kopen en te investeren in uw zonnige toekomst hier aan de Costa del Sol.


Naar aanleiding van onze enorme succesvolle verkoop van de nieuwe moderne villa’s in Estepona, is Elegant Homes Marbella verheugd aan te kondigen de lancering van 4 nieuwe off plan projecten langs de kust.


Met dat de vraag naar de nieuwste designs en kwaliteit nieuwe hoogten bereiken, worden kopers steeds meer gewend aan het profiteren van stijgende prijzen in afwachting van 12-18 maanden om te betalen voor en eigenaar te worden van hun nieuwe vakantiehuizen. Projecten verkopen sneller dan ooit met de nieuwe fases die op de markt komen, om voor de steeds toenemende vraag tegemoet te kunnen komen. En met bankgaranties voor alle projecten, alle gelden die gestort worden om de woningen te reserveren worden beschermd.


Indien u geïnteresseerd bent in de woningen met moderne stijl met open plan ontwerpen, met uitgestrekte terrassen die naadloos doorlopen naar de leefruimte met panoramisch berg en uitzicht op zee, of misschien beide, bezoek dan onze favoriete selectie hieronder.


Toegang tot financiering wordt steeds gemakkelijker met de meeste betalingsvoorwaarden € 6.000 - € 10.000 reservering en 30% bij ondertekening, en de rest bij voltooiing. Neem een kijkje op onze fantastische selectie van woningen hieronder en als er iets van belang is voor u, kijken we ernaar uit om van u een mailtje of telefoontje te ontvangen.

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page