top of page

Waarom Elegant Homes Marbella?

Beste Spanje liefhebbers,


De zomervakantie is zo goed als voorbij. Iedereen heeft weer de draad opgenomen in zijn thuisland, en af en toe denk je mijmerend terug aan de afgelopen zomer in Spanje.


Misschien denk je eraan om een tweede huis onder de zon te kopen, en daar kunnen wij u bij helpen. Graag stellen wij ons aan u voor, zodat u een beter inzicht krijgt in wie we zijn en hoe onze aanpak is.

Wie zijn wij? Uit alles wat we zeggen, spreken we met een aanstekelijk joie de vivre. Ja, ‘we zijn levensgenieters, ja. En onze klanten zijn dat ook. We werken vooral voor ondernemers en zelfstandigen. Harde werkers, die hun centen liever in een tweede verblijf stoppen dan het te parkeren op een spaarrekening die niets opbrengt.’ Elegant Homes Marbella is actief in Marbella en omstreken, een bewuste keuze. ‘Wat Saint-Tropez is voor Frankrijk, dat is Marbella voor Spanje. ‘Deze regio is ietsje duurder dan andere regio’s, maar je krijgt er ook veel voor in de plaats. Marbella bruist! Zelfs in de winter is het zalig weer. Mensen komen uit alle windstreken hierheen om te genieten van de zon.


Waarom Elegant Homes Marbella?

Het is het belangrijk dat je in zee gaat met mensen die je kan vertrouwen. Wij zijn Vlamingen die hier al jaren ingeburgerd zijn en we verkopen alleen vastgoed aan andere Vlamingen. Het gros van onze klanten komen bij ons terecht via mond aan mond reclame, dat zegt genoeg. Ons engagement stopt ook niet bij de ondertekening van de verkoopakte, wij houden ook nadien contact met onze klanten.


En één ding hebben ze gemeen: het zijn, net als wij, levensgenieters.’

Lees HIER verder waarom Elegant Homes Marbella.

Wat bieden wij wel en niet!!

Iets waar Elegant Homes Marbella zelf van gruwt, is verkoopsdruk. ‘Niets is zo vervelend als een makelaar die je per se een verkoop door je maag wil splitsen. Wij doen daar niet aan mee. Ik zeg altijd: als je niet verliefd bent op je tweede verblijf, koop het dan niet! Ik heb liever dat mensen een keer meer over en weer vliegen, maar uiteindelijk wel dat ene plekje vinden waaraan ze hun hart kunnen verliezen.’


Lees HIER verder omtrent wat we bieden…

Wat zeggen onze klanten over ons!!

Veel van de Vlamingen die via Elegant Homes Marbella gekocht hebben, zijn intussen persoonlijke vrienden geworden van mij en mijn vrouw Marleen, die ook in de zaak werkt. Dat zegt veel over onze persoonlijke, warme aanpak en onze passie voor wat wij doen. Ontevreden klanten? Die hebben wij gewoon niet. En dat willen wij graag zo houden.


Een kleine greep uit de getuigenissen van onze klanten kan je HIER lezen…


Kriebels gekregen voor Marbella en omgeving?

Kies voor Elegant Homes Marbella, en bel of email ons NU!

+34 952 838 541 - +34 646 140 816 info@eleganthomesmarbella.beElegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 - +34 952 838 541 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del SolFeatured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page