top of page

Moderne luxe appartementen met prachtig uitzicht op zee!

LOS MONTEROS ALTO – MARBELLA

Drie uur vliegen vanuit België of Nederland, en u bent in een andere wereld.

Oase van rust en toch op minder dan slechts 5 km van Marbella en 5 minuten van de mooiste zandstranden aan de Costa Del Sol.

Gelegen in een natuurgebied en die geniet van de perfecte combinatie van strand en berg. Er zijn bossen en wandelpaden om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. In deze nieuwe ontwikkeling zal u genieten van ruime huizen, dankzij een bestudeerde architecturale benadering, elke één van hen zal spectaculaire uitzichten hebben op de Middellandse Zee.


De oostkant van Marbella is mede dankzij zijn mooie zandstranden, gedeeltelijk beschermd duingebied, groene omgeving, golfbanen, ruim opgezette urbanisaties met brede lanen en iets kortere afstand tot het vliegveld heel populair bij 2de huisbezitters en vakantiegangers.Hedendaagse op plan appartementen & Penthouses met een prachtig uitzicht op zee in Marbella!


Deze absoluut prachtige hedendaagse appartementen zijn zopas op de markt gekomen! Met een perfect ligging zijn deze gloednieuwe appartementen dichtbij alle faciliteiten en de beste stranden in Marbella.

Natuur, rust, schoonheid, zachte bries en een prachtig uitzicht op de zee. Zo kan de omgeving van deze unieke en bevoorrechte ontwikkeling worden samengevat. Deze nieuwe ontwikkeling is gelegen dicht bij de "Duna la Adelfa", stranden beschermd door haar hoge ecologische waarde, en op loopafstand van diverse golfbanen die samen met haar permanent warm klimaat en meer dan 300 dagen zonneschijn het hele jaar een idyllische bestemming maken.Met startprijzen van slechts € 156.500 in pre verkoop


Wees er snel bij want de prijzen van deze unieke woningen stijgen van zodra de werken starten in sept/okt.

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page