top of page

Elegant Homes Marbella organiseert individuele inspectie trips


PROSPECTIE REIZEN.

Kopen van onroerend goed in Spanje doe je beter niet onbegeleid. Als u geïnteresseerd bent in één of meer projecten, organiseert Elegant Homes Marbella individuele inspectie trips om u de kans te geven een goed geïnformeerde keuze te maken.

We bezoeken de projecten én de gebieden zodat u kunt beoordelen waar u precies wenst te kopen.

Individueel programma

Voor u op vakantie gaat, praten we over de plaatsen die uw voorkeur genieten, uw budget en het doel van de woning: permanente verblijfplaats, verhuur of vakantiehuis. Onze medewerkers kunnen vervolgens een reis organiseren die gewijd is aan uw specifieke behoeften en vereisten.

Het leren kennen van een gebied

Tijdens de reis bekijken we alle projecten die u interesseren. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan de gebieden. Als u ergens gaat wonen, wil u immers weten waar de plaatselijke winkels zijn, waar u het openbaar vervoer kunt nemen... Tijdens deze reis beantwoorden wij ook uw vragen over de administratie van de aankoop van een huis in Spanje.

Verblijf in luxe hotels of appartementen

Tijdens uw reis verblijft u in een eersteklas hotel of appartement. U betaald de vlucht wij zorgen voor de accommodatie. Elegant Homes Marbella betaalt u de volledige reis terug als u besluit tot een aankoop van een onroerend goed met ons.

Boek tijdens uw verblijf

Wat is dat?

Het is de perfecte gelegenheid voor een bezoek aan buitenlands onroerend goed terwijl u geniet van een vakantie. U kiest de datum en tijd, en neemt zolang u wilt. Het is een ontspannende tijd en u krijgt de kans om woningen te bezoeken en vragen te stellen aan onze deskundigen.

Wat zijn de kosten? Het is volledig gratis, wij ontmoeten u terwijl u op vakantie bent!

INTERESSE ?​

Graag maken we voor u een offerte voor deze bezichtigingsreis. Contacteer ons vandaag nog: info@eleganthomesmarbella.be


Wil u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes aan de Costa Del Sol, of van onze nieuwste aanbiedingen?

SCHRIJF JE HIER IN OM ONZE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA, Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page