top of page

Nieuwbouw project op wandelafstand van het strand.

BINNENKORT!!!

47 Appartementen met 2 - 4 slaapkamers met grote terrassen en onovertroffen uitzicht op de zee. Tropische tuinen met gemeenschappelijk zwembad en gymnasium.

Inspirerend nieuw boutique project van 47 stijlvolle en ruime 2 – 4 appartementen en penthouses gelegen in een verhoogde positie in het hart van Estepona met spectaculair uitzicht op zee.


Het project is ideaal gelegen en een paar minuten lopen van het centrum van de stad met gemakkelijke toegang in alle richtingen. Malaga vliegveld ligt op slechts een uur rijden en Gibraltar Airport 30 minuten. Puerto Banus en Marbella zijn iets meer dan 20 minuten met de auto.


Het project is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwalitatief kosmopolitisch leven dicht bij alle faciliteiten. Een ideaal buitenverblijf of het hele jaar wonen.

Avant-garde en elegant in design overstijgt de grenzen van de traditionele architectuur en biedt een nieuwe levensstijl concept in het stedelijke leven door het combineren van topkwaliteit materialen met gedurfde nieuwe inspirerende ontwerpen, grote heldere woonruimtes verbonden met grote terrassen met uitzicht naar Gibraltar en de Noord-Afrikaanse kust.


Italiaanse ontworpen keukens met top verwarmingsapparaten, grote vloertegels, master slaapkamers met op eigen badkamers. Modern en elegant in design om ten volle te profiteren van het natuurlijke licht en het omliggende landschap.


Prijzen: Vanaf € 250.000

Contacteer ons om de beste eenheden te reserveren voor u.


Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

Elegant Homes Marbella is een betrouwbare Vlaamse partner waarbij u in vertrouwen terechtkunt om vastgoed te verwerven in de Spaanse regio rond Marbella.


Contacteer ons om de beste eenheden te reserveren voor u.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page