top of page

HUIS KOPEN IN SPANJE: 3 VERSCHILLEN MET BELGIË EN NEDERLAND

Wil jij ook graag elke dag ontwaken onder de Spaanse zon? Weet jij perfect welk type woning of appartement je wilt, maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij helpen je op weg en sommen 3 grote verschillen op tussen een huis kopen in Spanje en een huis kopen in België of Nederland.


HUIS KOPEN IN SPANJE? DE PRIJS MAAKT HET GROOTSTE VERSCHIL

Het grootste verschil tussen de Spaanse vastgoedmarkt en de Belgische of Nederlandse is zonder twijfel de prijs. Waar vind je in eigen land nog een betaalbaar pand waarin elke dag aanvoelt als vakantie? Aan de Costa Del Sol vind je nieuwbouw appartementen vanaf 99.000 euro, nieuwbouw huizen vanaf 190.000 euro en nieuwbouw villa’s vanaf 455.000 euro. Bovendien zijn ze perfect gelegen – aan de kust of in een pittoresk bergdorpje – en staan ze garant voor 320 dagen zon per jaar!

Niet alleen huizen, appartementen en villa’s zijn goedkoper in Spanje. Ook voor je dagelijkse uitgaven scheelt het veel in de portemonnee. Supermarkten, restaurants, een bezoekje aan de kapper, … Bijna alles is in Spanje goedkoper dan in België en Nederland, soms tot wel 50%.

DE JURIDISCHE EN PRAKTISCHE VERSCHILLEN: VOER VOOR SPECIALISTEN

Uiteraard moet je met een aantal juridische zaken rekening houden. De belangrijkste zaken daarbij zijn de controle van het eigendom voor de aankoop, jouw bescherming in het koopcontract, de bankgaranties en de registratie van je eigendom na de officiële aankoop. Maar maak je geen zorgen: laat je hiervoor bijstaan door onze specialisten. Wij verwijzen je naar de beste advocaten, één voor één betrouwbare experts met heel wat ervaring in de sector en de regio. Zij weten perfect waarop ze moeten letten bij de juridische kant van je een huis kopen in Spanje.


DE TAAL? GEEN PROBLEEM DANKZIJ ELEGANT HOMES MARBELLA!

Spreek je geen Spaans? Laat dat je plannen niet dwarsbomen. Samen met jouw Nederlandstalige makelaar ELEGANT HOMES MARBELLA geniet je van een geheel zorgeloze service in je eigen moedertaal. Want wij luisteren eerst zorgvuldig naar jouw wensen en begeleiden jou dan naar de nieuwbouwwoning van je dromen – en dat allemaal in het Nederlands! Vertrouw dus op ons voor de selectie van je droomwoning, de bijbehorende opvolging, administratie en een uitvoerige introductie in de regio.


HUIS KOPEN IN SPANJE? VERTROUW OP ELEGANT HOMES MARBELLA

Klaar voor de volgende stap? ELEGANT HOMES MARBELLA begeleidt jou bij het kopen van een huis in Spanje: juridisch, financieel en praktisch. Bovendien helpt ons deskundige, ervaren team jou kostenloos met het bijbehorende papierwerk. Neem alvast een kijkje in ons aanbod nieuwbouw huizen, villa’s en appartementen en neem contact op voor meer informatie.


☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

Door ELEGANT HOMES MARBELLA - Uw Belgische vastgoedmakelaar in Spanje

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page