top of page

14 REDENEN OM MET ELEGANT HOMES MARBELLA EEN HUIS TE KOPEN IN SPANJE

PERSOONLIJK ADVIES

1. Huis kopen in Spanje bij dé specialist

Honderden tevreden klanten, dat moet je verdienen. Elegant Homes Marbella heeft meer dan 15 jaar ervaring en is dé vertrouwenspartner van Belgen en Nederlanders.


2. Huis kopen in Spanje zonder zorgen

Elegant Homes Marbella is veel meer dan een makelaar. Wij helpen jou bij elke stap van je aankoop, ook bij de contacten met je advocaat en bouwfirma, notaris en bankkantoor.


3. Huis kopen in Spanje, inclusief woonadvies

Onze service stopt niet na de aankoop van jouw huis in Spanje. Wij maken je wegwijs in de regio en we brengen je in contact met betrouwbare onderhoud- en verhuurbedrijven, tuinmannen en meubelzaken, …

NIEUWBOUW

4. Huis kopen in Spanje, gebouwd volgens jouw wensen. 2 of 3 slaapkamers, een extra bureel of een grotere keuken, een zwembad of een grote tuin, …? Jij bepaalt hoe jouw droomwoning er uitziet. Wij doen de rest.


5. Huis kopen in Spanje van gerenommeerde aannemers

Bij Elegant Homes Marbella vind je alleen huizen van vaste, betrouwbare aannemers die werken met top materialen. Jouw garantie op een piekfijne afwerking.


6. Huis kopen in Spanje van topkwaliteit

Vergeet verborgen gebreken of verbouwingsstress? Bij Elegant Homes Marbella koop je een nieuwbouwhuis, -villa of -appartement met kwalitatief hoogstaande materialen.

VOORDEELPRIJS

7. Huis kopen in Spanje: betaalbaarder dan je denkt

De vastgoedprijzen in België en Nederland liggen veel hoger dan die in Spanje. Onder de Spaanse zon krijg je dus meer waar voor je geld en leef je relaxed en comfortabel.


8. Villa, appartement of huis kopen in Spanje

U kiest uw woonvorm bij Elegant Homes Marbella. Waarvan houdt u: de luxe van een villa, het compacte woongemak van een appartement of de privacy van een huis?


9. Huis kopen in Spanje zonder risico

Elegant Homes Marbella volgt de bouw van jouw huis in Spanje op de voet. Bovendien krijg je een bankgarantie: tot de oplevering staat jouw geld vast op een geblokkeerde rekening.

VOOR NEDERLANDERS ÉN BELGEN

10. Huis kopen in Spanje in je eigen taal

Spraakverwarring? Miscommunicatie? Foute vertaling? Niet bij Elegant Homes Marbella! Je praat gewoon in het Nederlands over je woonwensen en -verwachtingen.


11. Huis kopen in Spanje als Belg of Nederlander

Belgen en Nederlanders rekenen al sinds 2005 op de expertise en goede raad van Elegant Homes Marbella om een huis te kopen in Spanje.


12. Huis kopen in Spanje zonder papierwerk

Bang van de administratie die komt kijken bij een huis kopen in Spanje? Geen zorgen! Elegant Homes Marbella regelt alles: de notaris, de registratie, de bankgarantie, …


TOPLIGGING

13. Huis kopen in Spanje onder de zon

320 dagen zon, de gezondste lucht van Europa en een mediterraan klimaat. Een huis kopen in Spanje is goed voor je gezondheid.

14. Huis kopen in Spanje aan de kust of in het binnenland

Fan van de zee? Of de bergen? Elegant Homes Marbella zoekt de mooiste locaties voor jou uit, in schilderachtige kust- en bergdorpen, tussen de lokale bevolking.

Elegant Homes Marbella ☎️ + 34 646 140 816 📧 info@eleganthomesmarbella.be 🖥️ www.eleganthomesmarbella.be

Door ELEGANT HOMES MARBELLA – Uw Belgische makelaar voor levensgenieters in Marbella

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page