top of page

1001 REDENEN OM VOOR SPANJE TE KIEZEN

1001 REDENEN OM VOOR SPANJE TE KIEZEN

Het klimaat, de natuur, de vlotte bereikbaarheid, de sfeer, de bevolking, de meerwaarde op termijn... er zijn duizend-en-een-redenen om een huis of appartement in Spanje te kopen. Naast de gevoelsmatige redenen wijzen we je graag op een aantal onweerlegbare feiten.


De Spaanse vastgoedprijzen zijn, in vergelijking met die bij ons, nog steeds zeer haalbaar en aantrekkelijk te noemen, dit als een gevolg van de voorbije economische en financiële malaise die heel Europa trof. Spanje is momenteel bezig aan een sterke inhaalbeweging, waardoor de vastgoedprijzen ook in stijgende lijn zullen gaan.


De jaarlijkse huuropbrengsten bedragen momenteel bijna 5% in Spanje, waardoor een aankoop voor (deeltijdse) verhuur interessant wordt, zeker in vergelijking met andere financiële producten. Het is zelfs zo dat het momenteel goedkoper is om eigenaar te worden dan om te huren. De maandelijkse afbetaling van een lening ligt immers lager dan de gemiddelde huurprijs. Dat Spanje op de goede weg is, wordt volop bewezen door de stijging van de beurzen en de daling van de werkloosheid. In elk geval zal Spanje wegens zijn klimaat en nabijheid nooit zijn aantrekkingskracht als toeristische bestemming verliezen.


Ook zijn steden als Mijas en Estepona de laatste jaren uitgegroeid tot hippe plaatsen met een rijk aanbod aan trendy bars, eethuisjes, restaurants, culturele hotspots en andere plekken die bij een jong publiek in trek zijn.


Bezoek ons nieuwste project met villa’s HIER.


Bezoek ons nieuwste project met appartementen HIER

Bezoek onze website HIER met de allernieuwste nieuwbouwprojecten.


Spreek ons vandaag nog

We verwelkomen alle oproepen en vragen.


Stuur ons een bericht of vraag om u terug te bellen:

Via WhatsApp: +34 646 140 816 - Via email: info@eleganthomesmarbella.be


Elegant Homes Marbella

ELEGANT HOMES #MARBELLA

Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page