top of page

ELEGANT HOMES MARBELLA

Elegant Homes Marbella verkoopt vastgoed in en rond het mondaine Marbella. En dit aan levensgenieters uit heel Europa. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren.

Het aanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare partner.

Elegant Homes Marbella kent de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw taal.

Maar er is meer. De meeste mensen denken dat het vastgoedsysteem in Spanje hetzelfde werkt als in Europa en gaan daarom op zoek naar verschillende vastgoedmakelaars op internet of op beurzen. Maar,  In Spanje bestaan er helemaal geen exclusiviteit en kunnen alle vastgoedmakelaars alle panden op de markt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog. LEEF NU!

  ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

Ons bedrijf is gebouwd op een uitstekende dienstverlening, dat is het fundament van onze bedrijfscultuur en onze waarden.

We vroegen enkele vanonze klanten wat ze denken over Elegant Homes Marbella,

BEZOEKREIZEN

 "De beste manier om uw droomhuis te vinden is via een bezoekreis".       

Wij organiseren uw 3-daagse reis naar de Costa del Sol waar u van de echte sfeer van Marbella proeven kunt en bezoek uw selectie van droom woningen met kennis en heb het echte gevoel een keuze te maken.

info@eleganthomesmarbella.be| +34 646 140 816 |+34 603 279 043

Elegant Homes Marbella is een betrouwbare Belgische vastgoedmakelaar in Spanje, gespecialiseerd in de streek rond Marbella aan de Costa Del Sol.

bottom of page