top of page

" ENKELE GETUIGENISSEN VAN ONZE KLANTEN"

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Onze ervaringen waren vanaf het eerste moment zeer positief.

Er werd bij de 1ste bezichtiging dag onmiddellijk genoeg tijd besteed, niks was teveel om (blijven) rond te rijden, er werd zelfs met plezier een (onverwachtse) 2 de dag bij gekoppeld.

De benadering naar de klant toe is familiaal, vriendelijk maar desalnog zeer professioneel. Niet teveel ditjes en datjes, to the point. Duidelijk en overzichtelijk.

 

Het valt ook op dat er een goede relatie is tussen de project heer en de makelaar.  Zeer belangrijk als er, zoals in ons geval, last minute nog wijzigingen moeten doorgevoerd worden.  (Waarvoor dank!!)

Telkens we in Marbella voor een kort verblijf zijn, word er tijd gemaakt om naar de werf te rijden en worden er de nodige toelichtingen gegeven.

Bij elke keuze die moet gemaakt worden : notaris, interieur, is Kurt aanwezig.  In een land waar je de taal niet bijster goed kent, is dat een pluspunt.

Er worden tips allerhande gegeven gaande van Tv-Vlaanderen tot aankoop van een wagen, tuinmeubilair, enz...

Het is een totaalpakket waarvan wij, tot op heden, zeer tevreden zijn.

Goede service, correcte samenwerking.     

 

Wij zijn FAN

Fam. Maes - België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

In het najaar van 2016 gingen we op vakantie naar Torrequebrada, Malaga. 

Omdat we in enkele dagen tijd verliefd werden op deze mooie streek aan de Costa Del Sol, besloten we al gauw dat we daar een tweede verblijf wilden hebben.

Zo gezegd, zo gedaan, na een beetje rond zoeken, kwamen we terecht bij Kurt van Elegant Homes Marbella.

 

Hij stelde voor om enkele panden te gaan bezoeken, dit deden we, en in korte tijd vonden we wat we zochten, ons droomappartement!!

We hoefden ons voor alle administratieve rompslomp geen zorgen te maken, want Kurt regelde alles in samenwerking met een advocaat.

We werden altijd up-to-date gehouden en dit gaf echt een geruststellend gevoel.

Ook achteraf als we de sleutel in onze handen kregen, konden we zonder probleem nog terugvallen op Kurt.

We zaten met enkele praktische vragen en deze werden zonder probleem door Kurt en zijn vrouw Marleen opgelost.

We hebben niks dan goede ervaringen gehad met Elegant Homes Marbella.

Ilona & Mario - België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Kurt is een uitstekende bemiddelaar.

 

Als een persoon is hij hartelijk, toegewijd, oprecht en altijd open voor een grap. Hij is snel en professioneel met zijn e-mails en telefoongesprekken. Hij heeft ons nooit onder druk gezet of gedwongen tot het nemen van beslissingen, in tegenstelling tot andere typische makelaars.

In het tegendeel, hij voelde onze tegenzin maar we besloten om te kopen (in termen van we kunnen niet alles hebben) en in plaats van de deal te sluiten ging hij met ons terug op pad op zijn vrije dag, om andere woningen te bezichtigen. 

Totdat we onze droom penthouse binnen ons budget vonden. Zijn ultieme doel is duidelijk om zijn klanten gelukkig te maken en ze hun droomhuis te verkopen.

Hij is ongelooflijk succesvol en dit toe te schrijven aan zijn drive om te slagen, sterke werk ethiek, en de mogelijkheid om echt te begrijpen wat de behoeften en verlangens zijn van de klant waarmee hij nauw samen werkt. We zouden hem en zijn organisatie aan iedereen adviseren wie oprecht op zoek is naar een woning in Spanje. 

Els & Pieter - België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

En plots wordt een droom werkelijkheid... In september 2015 begon ons avontuur op de second Home beurs in Brussel.

 

Kurt wist ons met het zonnige verhaal van Elegant Homes Marbella onmiddellijk te charmeren. We waren benieuwd naar meer. Enkele weken later vlogen we richting Spaanse zon. Kurt zorgde voor een warm onthaal en ontfermde zich over ons en onze koffer gevuld met eisen en wensen.

 

Na het bekijken van enkele 'casa's' waren we enthousiast en overtuigd van de streek, het professionalisme van Elegant Homes Marbella en de kwaliteit van hun vaste bouwpartners. Ze kregen van ons een overduidelijke 'sí'.

 

Kurt behartigde met allergrootste zorg onze administratieve belangen bij de advocaat en notaris. Dankzij Marleen werden onze vragen correct en snel beantwoord en werden we op de hoogte gehouden van de stand van de vordering der werken.

 

Begin maart 2017 werd onze 'casa' perfect binnen de beloofde termijnen opgeleverd zodat we nu volop kunnen genieten van al dat goeds in Spanje. Over de hele lijn zijn we tevreden over de aangename en vlotte samenwerking met Elegant Homes Marbella. Een dikke 'gracias' aan het hele team vanwege,

Fam. De Stoop - België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Op zoek naar een tweede thuis op aanvaardbare vliegafstand, een goeie levenskwaliteit, lekker eten en drinken en uiteraard met ook de zon van de partij.

 

Dat waren enkele eenvoudige vereisten die wij , op het lijstje hadden staan in de zoektocht naar een woning in Spanje op het einde van 2015. Wij ontvingen regelmatig nieuwsbrieven van Elegant Homes Marbella .

 

Wij boekten een reis in december en tijdens die reis werd meteen een nieuwbouwvilla in Marbella aangekocht want ja, we wilden uiteindelijk graag een mooi zeezicht in een mooie omgeving met een eigen zwembad, bij voorkeur met zicht op een mooi aangelegde tuin, zonder slaaf te worden van het onderhoud.

 

Vanaf de kennismaking was Elegant Homes Marbella onze voorkeursmakelaar en toonde zich meteen als prima begeleider naar de juiste plek. Over het gehele traject, maar vooral tijdens de fase na de oplevering kwamen de echte services met meerwaarde boven drijven.

 

Wij zijn dan ook een tevreden klant die de juiste mix heeft gevonden in onze zoektocht dankzij het persoonlijke en klant gedreven engagement van Kurt, op gebied van ontdekking en verkenning, locatie, omgeving, beleving en vooral ook de vlotte connecties met (onder)aannemers voor afwerking en inrichting ...met aanvaardbare voorstellen inzake correcte prijs-kwaliteit verhouding.

 

Wij kijken er naar uit om af en toe onze batterijen op te laden en te genieten van onze tweede thuis in Marbella.

Sylvia & Bert - België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Vanaf het eerste moment hadden we een goed gevoel met Kurt. Wij zijn heel tevreden met de aanpak van Elegant Homes Marbella. Kurt heeft dankzij zijn jarenlange ervaring en klantenkennis ons direct de juiste woningen voorgesteld, waaruit wij onze keuze maakten.Nog belangrijker vinden we de feilloze follow-up!

En last but not least, de vriendschap die er door ontstaan is.

 

Linda & Jan- België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Een tweede verblijf in Spanje was reeds een paar jaar een droom, de streek rond de Marbella was een zekerheid maar de eeuwige twijfel was: met welk immo kantoor ga je in zee en vertrouw je?

 

Na de positieve reacties van vrienden die ook bij Kurt kochten hebben we voorzichtig contact opgenomen met Elegant Homes Marbella en na het eerste telefonisch contact was er direct het juiste gevoel. Na het nodige heen en weer ge email volgde de eerste afspraak ter plaatse. Vrijwel direct klopte het plaatje: perfect onthaal, de juiste babbel, concrete afspraken, veel tijd voor de rondleiding die gewoon compleet aan onze wensen voldeed... kortom, alles wat we hadden gehoopt werd waarheid.

 

Dus Kurt & Marleen: een oprecht gemeende dankjewel voor alles.

 

Als jullie beloven alles van a tot z te regelen, dan doen jullie dat ook. Wij hebben juist onze eerste echte vakantie met ons gezin in ons nieuwe thuis achter de rug en ook nu nog kunnen we eender welk moment van de dag op jullie rekenen.

 

Dit is service die je niet overal zomaar vindt. Dus wat ons betreft: Elegant Homes Marbella, een absolute aanrader

Fam. Pols - Nederland 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

In minder dan een maand zagen we dankzij Elegant Homes Marbella onze droom gerealiseerd. Op aanraden van vrienden zijn we ingegaan op het aanbod om een bezichtigingsreis te plannen naar Marbella en hebben daar dan ook de knoop doorgehakt.

 

Door de perfect georganiseerde bezichtigingsreis in februari begin dit jaar kregen we zelfs beter dan we in gedachten hadden: een appartement op minder dan 10 minuten van de zee in een nieuwe moderne omgeving. In een mum van tijd in het gezellige Puerto Banus en even snel weer terug in alle rust op je eigen appartement!

 

Schitterend gewoon.

 

In geen tijd en zonder ook maar één keer te moeten aandringen, was het volledig ingericht en konden we al voor de eerste keer vertrekken een maand later. Pure klasse!

Patricia & Peter- België 

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Niettegenstaande wij via een andere makelaar de streek van Andalusia kwamen verkennen, kwamen we door het lot bij Kurt van Elegant Homes Marbella terecht. Er was onmiddellijk een aangename klik en in enkele dagen tijd groeide een vriendschapsband. 

Wij appreciëren zijn vlotheid, kennis ter zake en zijn geduld.

Wij kunnen hem bij onze kennissen en vrienden ten zeerste aanraden!!

 

Fam. Depuyt - België

Wij hebben een super positieve samenwerking met Kurt ervaren bij de aankoop van ons appartement in Marbella .

Niets is hem teveel! Kurt dringt zich hélemaal niet op en voelt precies aan wat we willen.

Met het grootste geduld nam hij ons meerdere dagen mee, om zeker te zijn dat we de juiste woning kochten die wij zochten, en met succes.

Samen met zijn vrouw Marleen hebben we er vrienden bij.

Elegant Homes Marbella kunnen we zeker aanraden!!

Alvast bedankt voor alles.

 

Fam. Vancoillie - België

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje
Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

Kurt: 

Passie, kracht, inzicht, feeling, loyaliteit, vakkundig, dynamisch, gedreven, correct, snel, adequaat, punctueel, vooruitstrevend!

Bianca & Erik

(België / Marbella)

Een tweede verblijf in Spanje was reeds een paar jaar een droom, de streek rond de Marbella was een zekerheid maar de eeuwige twijfel was: met welk immo kantoor ga je in zee en vertrouw je?

 

Na de positieve reacties van vrienden die ook bij Kurt kochten hebben we voorzichtig contact opgenomen met Elegant Homes Marbella en na het eerste telefonisch contact was er direct het juiste gevoel. Na het nodige heen en weer ge email volgde de eerste afspraak ter plaatse. Vrijwel direct klopte het plaatje: perfect onthaal, de juiste babbel, concrete afspraken, veel tijd voor de rondleiding die gewoon compleet aan onze wensen voldeed... kortom, alles wat we hadden gehoopt werd waarheid.

 

Dus Kurt & Marleen: een oprecht gemeende dankjewel voor alles.

 

Als jullie beloven alles van a tot z te regelen, dan doen jullie dat ook. Wij hebben juist onze eerste echte vakantie met ons gezin in ons nieuwe thuis achter de rug en ook nu nog kunnen we eender welk moment van de dag op jullie rekenen.

 

Dit is service die je niet overal zomaar vindt. Dus wat ons betreft: Elegant Homes Marbella, een absolute aanrader.

 

“Er zijn veel verkopers, zeker nu, op de Spaanse markt, maar we zijn OVERTUIGD van onze makelaar. Een dikke en meer dan welverdiende pluim voor de voltallige crew. DANK JE WEL”

Patrick & Els - Nederland

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje

BEZOEKREIZEN

 "De beste manier om uw droomhuis te vinden is via een bezoekreis".       

Wij organiseren uw 3-daagse reis naar de Costa del Sol waar u van de echte sfeer van Marbella proeven kunt en bezoek uw selectie van droom woningen met kennis en heb het echte gevoel een keuze te maken.

info@eleganthomesmarbella.be| +34 646 140 816 |+34 951 569 340

Referenties Elegant Homes Marbella – Belgische makelaar in Spanje
bottom of page