top of page

Waarom dit dé tijd is om te investeren in nieuwbouw aan de Costa del Sol.

Waarom dit dé tijd is om te investeren in nieuwbouw aan de Costa del Sol.


MARBELLA - Betonmixers draaien op volle toeren en bouwkranen domineren de skyline aan de zonnige Costa del Sol. Nieuwbouw is er booming! Maar waarom kiezen zoveel mensen hier voor een splinternieuwe woning onder de Spaanse zon?

De Costa del Sol is niet alleen een paradijs voor zonliefhebbers, maar biedt ook een rijke cultuur, fantastische gastronomie en talloze activiteiten, van golfen en hiken tot watersporten. Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en een levensstijl die het welzijn bevordert, is dit de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een tweede thuis. Ontdek nu waarom de Costa del Sol de investering méér dan waard is.

DE PRIJS

De meest in het oog springende reden is in één woord: de prijs! Nieuwbouw kent over het algemeen verschillende verkoopfasen: Early bird fase, de bouwfase en de opleveringsfase. In de early bird-fase kun je tot wel 25% besparen. Hoe eerder je intekent, hoe hoger dus je rendement. Vooral in de regio tussen Mijas en Estepona zijn de early bird-deals te mooi om te laten liggen. Bekijk hier enkele voorbeeldprojecten met onweerstaanbare early bird prijzen.


Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER - Klik HIER


Wij organiseren ook bezoekreizen om het project en de omgeving beter te leren kennen.


BEZOEKSREIZEN: Klik HIER

DE BETALINGSSTRUCTUUR

De betalingsstructuur is doorgaans flexibel. Over het algemeen zal een ontwikkelaar een aanbetaling van €6.000 euro vragen om je droomhuis te reserveren. De volgende 30% wordt betaald bij de aanvang van de bouw en de resterende 70% pas bij oplevering. Het gunstige van dit verhaal is dat je ongeveer twee jaar de tijd hebt om de rest van de financiering rond te krijgen. Meer weten? Het Nederlandssprekende team van Elegant Homes Marbella staat voor je klaar. Neem nu contact op!


KWALITEIT EN VOORZIENINGEN

Kwaliteit en voorzieningen zijn de kers op de taart. Geniet van een 10-jarige bouwgarantie voor alle structurele aspecten. Alle topklasse apparatuur die wordt gebruikt, wordt vaak ook geleverd met verlengde garanties. Nieuwe woningen worden verder gebouwd met duurzame materialen en hebben een sterke focus op energiezuinigheid, waardoor de onderhoudskosten minimaal zijn. Plus, wie wil er nu niet in een gated community wonen met een zwembad, fitnessruimte en zelfs een spa? Bekijk hier een voorbeeld van een luxe project met deze fantastische faciliteiten.

HET TEAM VAN ELEGANT HOMES MARBELLA

Dit artikel is mogelijk gemaakt door het team van Elegant Homes Marbella uw Belgische expert voor vastgoed aan de Costa del Sol. Elegant Homes Marbella is niet zomaar een makelaarskantoor; het is een familiezaak met een schat aan ervaring. Kurt en Marleen vormen al jaren het kloppend hart van het bedrijf en hebben diepgaande kennis van alle facetten binnen de branche.

Wat maakt hen uniek? Zelf zeggen zij daarover: ‘’Als team leggen we veel nadruk op het begeleiden van onze klanten tijdens het aankoopproces. We doen graag een intake met al onze klanten om hun wensen goed te begrijpen. We houden van eerlijkheid, transparantie en we wijken niet van de zijde van onze klanten voordat we hebben gevonden wat zij zoeken. Bovendien werken we samen met geselecteerde partners in de juridische en financiële sector, zodat we onze klanten tijdens het hele proces kunnen helpen. Ook nadat zij hun sleutels hebben ontvangen.”


WIE ZIJN WIJ: Klik HIER


Je droomhuis onder de Spaanse zon is nu nog maar één klik verwijderd! Contacteer Elegant Homes Marbella en maak die droom werkelijkheid!


Spreek ons vandaag nog

We verwelkomen alle oproepen en vragen.


Stuur ons een bericht of vraag om u terug te bellen:

Via WhatsApp: +34 646 140 816 - Via email: info@eleganthomesmarbella.be


Elegant Homes Marbella

info@eleganthomesmarbella.be

ELEGANT HOMES #MARBELLA

Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page