top of page

Corona-situatie hier in het mooie Andalusië.

We krijgen veel vragen over de Corona-situatie hier in het mooie Andalusië. Horeca open of dicht? Avondklok? Met een mondmaskertje op het strand liggen? Wij stellen graag wat duidelijkheid voor u.

De autonome communiteit Andalusië heeft de provincie Málaga op groen gezet. Wat houdt dit in? We zetten het graag voor u even op een rijtje:


De horeca mag in de buitenlucht functioneren op een bezettingsgraad van 100%. Men mag op het terras aan een tafel zitten met 10 man, binnen is dit beperkt naar 8 man. Discotheken worden geopend om een dansje te kunnen doen! Dit is toegestaan zolang men een mondmasker draagt.


Ook is er geen sprake meer van een avondklok. Deze is sinds 9 mei samen met de noodtoestand in geheel Spanje afgeschaft. U kunt vanuit de provincie Málaga ook probleemloos uitstapjes maken naar andere steden en gemeenten want ook de restricties die verwezen naar een perimeter zijn niet langer van toepassing.


Een mondmasker dragen is overal verplicht. Jawel, ook in de buitenlucht. Behalve als u op een terrasje zit en geniet van een lekkere tapas met een cerveza of sangria, dan hoeft u uiteraard geen mondmasker te dragen. Wanneer u lekker aan het zonnen bent, hoeft u uw mondmasker ook niet te dragen. Deze mag u afdoen van zodra u op uw handdoek ligt.


Dat klikt alleen maar positief en dat klopt! De locals houden zich religieus aan de hygiëne voorschriften en dat werpt zijn vruchten af. Naast het correcte naleven van alle Corona-regels, zijn ze in Andalusië al erg gevorderd met de vaccinatiecampagne. Eind juli zou 70% van de bevolking ouder dan 16 jaar gevaccineerd moeten zijn.


U kunt dus met een gerust hart een bezoek brengen aan de Costa del Sol!


Voor verdere vragen of interesse in een van onze prachtige vastgoedprojecten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij zien er naar uit om jullie te mogen ontvangen!


Spreek ons vandaag nog

We verwelkomen alle oproepen en vragen.


Stuur ons een bericht of vraag om u terug te bellen:

Via WhatsApp: +34 646 140 816 - Via email: info@eleganthomesmarbella.be


Elegant Homes Marbella

ELEGANT HOMES #MARBELLA

Uw Belgische makelaar aan de Costa Del Sol

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page