top of page
Elegant Homes Marbella

RENOVATIES

Renovatie wordt een goede optie om die extra waarde

aan het vastgoed te geven en het investeringspotentieel te vergroten.

DEZELFDE PLAATS  - ANDER GEVOEL

INVESTERING / WAARDE

Als uw woning een ideale locatie heeft, zoals uitzicht op zee, nabijheid van het strand en faciliteiten, heeft u een gouden troef in uw handen. Renovatie wordt een goede optie om die extra waarde aan het onroerend goed te geven en het investeringspotentieel te vergroten.

PLEZIER

Qua locatie mag je van de plaats waar je woont houden. We willen de omgeving niet veranderen, noch de voorzieningen in de buurt of de veiligheid in de buurt. Er ontbreekt maar één ding om ons huis perfect te maken: het opwaarderen van de afwerking, het veranderen van de stijl of het her distribueren van de ruimtes.

 

NODIG HEBBEN 

Soms wordt renovatie gewoon een noodzaak wanneer uw woning structurele problemen vertoont, zoals vochtigheid, slechte materialen of installatieproblemen die op korte of middellange termijn vreselijke gevolgen kunnen hebben.

 

TECHNISCHE EN ARCHITECTURALE STUDIES

Onze experts gaan persoonlijk de woning bekijken, analyseren de toestand ervan en komen terug met de best mogelijke oplossing. De studies omvatten: versterking van de structuur, hoogtevergroting, rapport met kwaliteitsspecificaties, luchtinstallaties en zonnepanelen om een duurzamer project te creëren.

ONTWERP

Het ontwerpen van uw nieuwe verbeterde woning is een mooie uitdaging voor ons. Op basis van uw smaak en behoeften brengen wij een gepersonaliseerd uniek ontwerp tot leven door middel van 3D-beelden die het gevoel van ons voorstel naar een echt niveau brengen. Onze plannen houden niet alleen rekening met de esthetiek, maar bieden ook een praktische en milieuvriendelijke oplossing.

PROJECTMANAGEMENT 

Het beste van de keuze voor ELEGANT HOMES MARBELLA is dat wij de verantwoordelijkheid voor u overnemen, zodat het een stressvrij proces wordt door alle renovatiestappen in eigen huis uit te voeren. Wij zorgen voor het hele proces, van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering, met de hoogste mate van communicatie in alle fasen. Wij garanderen vaste prijzen en afgesproken deadlines per contract.

m.jpg

EXTERIEUR

dserfd.jpg

INTERIEUR

gdfdgrt.jpg

Vraag hier je gratis brochure

 

Ontwerp samen met ons uw droomwoning

 aan de Costa Del Sol. 

ElegantHomesTransparantWit.png
vraag brochure
bottom of page