top of page

Hoe wij u helpen met het kopen van onroerend goed in Spanje

HELPEN KOPEN ONROEREND GOED SPANJE | Elegant Homes Marbella | Marbella

Een stap voor bij het kopen van een woning in Spanje

De missie van Elegant Homes Marbella is om u te helpen bij een woning kopen in Spanje door middel van een vastgoed vindservice. Wij werken voor klanten die op zoek zijn naar een koop- of huurwoning langs de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. Langs de Costa del Sol ligt onze focus van Benalamadena tot en met Estepona. 

 

Wij bieden een professionele vindservice van huizen. Dit omvat het vinden van de gewenste woning voor onze klanten en vervolgens assisteren met alle aspecten gerelateerd aan het kopen en bezitten van een huis in Spanje. In plaats van het verkopen van een woning aan u, zijn wij gefocust om u te helpen. 

 

Door het vinden van de beste woningen voor onze klanten kunnen we u op twee kostbare aspecten besparen: tijd en geld. Of u nu €250.000 of €2.500.000 te besteden heeft aan het kopen van onroerend goed in Spanje, het vinden van het juiste huis is geen gemakkelijke, snelle opgave. 

 

Om te beginnen kan het moeilijk zijn om de tijd te vinden om woningen te bekijken, laat staan de tijd om de markt grondig te onderzoeken. Dit is waar wij een helpende hand bieden: Elegant Homes Marbella gaat voor u op zoek naar het juiste huis in het juiste gebied en met de best mogelijke prijs. Dit helpt u om te krijgen wat u wilt, terwijl het de stress en verspilde energie geassocieerd met het kopen van een huis, voorkomt. 

 

Om de juiste woning te vinden, stellen wij eerst uw specifieke wensen vast en maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van contacten, databanken en ervaring van de lokale Spaanse markt. 

 

Inzicht en Ervaring

De meer dan 25 jaar ervaring van de Costa del Sol heeft ons een uitzonderlijk inzicht van het gebied gegeven. Het heeft ervoor gezorgd dat we relaties hebben opgebouwd met de beste lokale makelaars, die ons zien als een stabiele, betrouwbare bron om in contact te komen met serieuze kopers. Als gevolg hiervan weet iedereen die woningen verkoopt (makelaars, ontwikkelaars en particulieren) dat alleen serieuze kopers gebruik maken van onze diensten.

In de drukke vastgoedmarkt van de Costa del Sol worden de beste huizen vaak al verkocht voordat de details te vinden zijn in brochures of op websites. Onze stabiele reputatie zorgt ervoor dat wij vaak de eerste zijn die weten wanneer een woning op de markt komt. Deze pre-marktinformatie stelt ons in staat om woningen te inspecteren en beoordelen voordat ze geadverteerd worden op de open markt.

Aangezien wij als eerste op de hoogte zijn van een beschikbare woning, geeft dat ons en onze klanten een groot voordeel. Met behulp van de Elegant Homes Marbella vindservice kunt u ook gebruik maken van deze exclusieve pre-marktkennis. 

Wij helpen met Zoeken, Onderhandelen, Kopen

Door middel van onze professionele service die hulp biedt bij het kopen van onroerend goed in Spanje, heeft u een bevoorrechte positie waarin u een stap voor heeft op andere kopers. Dit voordeel blijft u houden tijdens de gehele zoektocht, de onderhandelingsfase en tijdens de overdracht. U kunt dus bij elke stap onderweg profiteren van onze ruime kennis en ervaring. We houden toezicht op het hele proces tot en met het ophalen en overdragen van de sleutels. 

 

Steeds meer kopers erkennen dat er voordelen zijn van het werken met een agent (zoals Elegant Homes Marbella) om hen te vertegenwoordigen in alle stadia van het koopproces. Dit zorgt er onder andere voor dat onderhandelingen soepeler kunnen verlopen omdat we de vertegenwoordigers aan de andere kant van de tafel kennen.

Start HIER u zoektocht.

bottom of page