top of page

Uw perfecte huis bouwen

Op slechts 8 maanden bouw tijd!

Als u niet uw perfecte huis kunt vinden, bouw een luxe op maat gemaakte villa in Marbella! Met een all-inclusive professionele service, alles vanaf het eerste onderzoek- en marktpositionering, het kiezen van een perceel, het architectonische ontwerp, bouw en interieur en landschap afwerking is voorzien, met een bouwkwaliteit en professionele service gegarandeerd. 

 

Een full-service pakket alles van het concept tot voltooiing wordt behandeld.

Stap 1: Perceel selectie

Wij helpen bij het vinden van de perfecte plot voor u, alle grond controles en licenties worden bevestigd voor de aankoop om ervoor te zorgen dat u de gewenste woning kunt bouwen. 

ALTIJD AAN UW ZIJDE, VAN START TOT FINISH!

Stap 2: Projectmanagement

Ervaren intern team van ingenieurs, architecten, technici en ontwerpers hebben controle van het project van het beginstadium, tot architectuur en interior design, bouw en promotie. U kunt een volledig aangepaste villa ontwerpen of ga voor een van de vele prachtig ontworpen voorbeelden en pas die aan, aan uw smaak.

Stap 3: Werkelijkheid

Na de aankoop van het land en het finaliseren van het ontwerp, kunnen de licenties worden aangevraagd, in het algemeen word de bouwvergunning verleend in 2-4 maanden. Bouwtijd is ongeveer 8 maanden, met alles behandeld door ons kunt u achterover leunen en ontspannen.

Stap 4: Interieur Design

Een uitstekende interieur design service werkt hand in hand met u als zowel de architecten die begrijpen precies wat uw behoeften zijn.

BEZOEKREIZEN

 "De beste manier om uw droomhuis te vinden is via een bezoekreis".       

Wij organiseren uw 3-daagse reis naar de Costa del Sol waar u van de echte sfeer van Marbella proeven kunt en bezoek uw selectie van droom woningen met kennis en heb het echte gevoel een keuze te maken.

info@eleganthomesmarbella.be| +34 646 140 816 |+34 951 569 340

Stap 5 Geniet:

Of u nu in uw luxe villa intrekt of u verkoopt met een winst, we zijn zeker dat u zult genieten van de resultaten!

bottom of page