ELEGANT HOMES MARBELLA VASTGOED

Natuurlijk zijn er bij een huis kopen in Spanje zaken waar u op moet letten. Familiebedrijf Elegant Homes Marbella helpt u hierbij graag verder. Met meer dan vijftien jaar ervaring kennen de experts van het makelaarsbedrijf de hedendaagse huizenmarkt in Spanje als geen ander.

Wij helpen u in de gehele procedure van de aankoop van de woning in Spanje: begin tot eind, waaronder het verkrijgen van financiering, de juridische procedure, decoratie en inrichting, verhuren en verkopen. 

 

U geeft uw wensen en dromen door, en het team gaat meteen aan de slag. Elegant Homes Marbella weet als geen ander hoe het kan zijn om verliefd te worden op Spanje. Zo slagen wij erin om voor elke klant het juiste droomhuis te vinden. Telkens opnieuw, maar elke keer anders. Want twee zaken staan centraal: een persoonlijke service op een eerlijke en transparante wijze en tevreden klanten.

Het land heeft ontzettend veel te bieden voor zowel de rustzoeker als de natuur- en/of cultuurliefhebber. Spanje is een heerlijke plek om te beginnen met écht genieten. 

 

ELEGANT HOMES MARBELLA – Meer dan een makelaar!

We kijken er naar uit om u te helpen!   

​CONTACTEER ONS

Voel u vrij om deze website en onze selectie van kwalitatieve projecten te bezoeken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ons te contacteren via telefoon voor ondersteuning of bij eventuele vragen. Wij zijn elk moment beschikbaar om u te helpen. We verheugen ons erop u te mogen leren kennen!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS

Ons bedrijf is gebouwd op een uitstekende dienstverlening, dat is het fundament van onze bedrijfscultuur en onze waarden.

We vroegen onze klanten wat ze denken over Elegant Homes Marbella,

“Elegant Homes Marbella heeft een goede communicatiestijl en goede opvolging. Elegant Homes Marbella heeft het niveau van de makelaar die ik nodig had. Alles draait om zaken doen. Het gaat allemaal om klanten gelukkig te zien. Ze zijn er echt goed in. Ik waardeer jullie echt."

"Ze maakten echt de inspanning om ons te helpen bij het vinden wat we nodig hadden. Zij begrepen wat we wilden. Ze spreken onze taal. Ik beveel Elegant Homes Marbella aan."

ANGELA PETERSON

NINA & TOM STONE

Voor meer referenties, lees verder hieronder...

2020 © Elegant Homes Marbella - Alle rechten voorbehouden -  Privacybeleid -   Voorwaarden & Condities

Telefoon Spanje: (+34) 646 140 816  - Tel België: 0472 055 262 - info@eleganthomesmarbella.be

estepona-los-granados-del-mar-appartemen